Engageret personale

  Behagelige omgivelser

  Høj kvalitet

  Har du skæve tænder?

  Vi kan rette dine skæve tænder hurtigt i undermunden og overmunden. Skæve tænder er noget som påvirker flere mennesker, både ift. deres smil, samt deres selvsikkerhed i livet. Kontakt Hvidovre Tandklinik for en gratis konsultation. På denne side kan du læse om skæve tænder og hvad du kan gøre.

  Vi kan rette dine skæve tænder hurtigt i undermunden og overmunden

  Skæve tænder er noget som påvirker flere mennesker, både ift. deres smil, samt deres selvsikkerhed i livet. Et skævt tandsæt forringer livskvaliteten, så derfor tilbyder vi dig at besøge Hvidovre tandlæge i København, hvor du kan få et snorlige tandsæt. Vi inviterer dig til gratis konsultation på tandklinikken ift. tandregulering. Dermed kan du finde ud af, hvorvidt en af vores moderne behandlinger kan hjælpe dig uden det indledningsvist koster dig en krone. Tandretning for voksne, er en behandling, der foretages af Hvidovre Tandklinik. Modtag behandling med Invisalign, og få et snorlige smil nær dig i København. 

  Behandling af skæve tænder nær dig i København

  Hos Hvidovre Tandklinik i København, mener vi ikke, at der er nogen grund til at gå med en følelse af utilpashed på grund af skæve tænder. Derfor anbefaler vi altid, at du som patient hos os tager skridtet videre, og får rettet tænderne. Det er selvfølgelig kun vores tandlægefaglige vurdering og anbefaling, hvis du har en følelse af, at dit nuværende tandsæt er til gene for dig psykisk eller fysisk. Ring til Hvidovre Tandklinik på 36 75 12 23, eller send vores tandlæger en mail på kontakt@hvidovre-tk.dk, hvis du ønsker at høre mere om en gratis konsultation.

  Ring mig op

  Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Contact Us

  Skæve tænder kan have mange forskellige årsager. Nogle af årsagerne kan skyldes, at du gennem længere tid har haft dårlige vaner, eller du har været udsat for en ulykke. Et skævt tandsæt, kan også forekomme via din genetik, idet skæve tænder er arveligt. Mange får tandregulering via skoletandlægen når der er tale om genetiske årsager. Nogle fravælger tandretning via skoletandlægen, og får lavet det senere. Det skyldes blandt andet den bedre behandlingsmulighed ift. genetisk skæve tænder som moderne tandlæger kan tilbyde.

  Uanset årsagen, så vil vi glæde os meget til at se dig hos Hvidovre Tandklinik i København. Du vil møde vores eksperter i tandregulering, og så finder vi sammen ud af, hvilken type tandregulering, der passer din situation.Kontakt tandlægerne i Hvidovre via kontaktformularen, på e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

  Det skæve tandsæt kan påvirke din hverdag på samtlige måder. Nogle af måderne er, at du ikke kan bide tænderne ordentligt sammen, eller at du ikke har lyst til at vise dine tænder ifm. når du skal smile eller tale. Når skæve tænder påvirker ting som samtale eller smil, så anbefaler vi absolut, at du får rettet tænder via vores moderne metoder såsom Inman Aligner eller Invisalign.

  Tandregulering er ikke altid et spørgsmål om et kosmetisk indgreb, fordi skæve tænder kan give en skæv tandstilling, hvilet kan medføre tandproblemer. Tandproblemer som en skæv tandstilling kan medføre kan være problemer, der påvirker tyggefunktion ift. biddet, som også kan medføre hovedpine. Tandregulering kan mindske sådanne problemer drastisk, så du ikke er generet af dem mere. Lyder det interessant for dig? Så ring til vores moderne tandlæger i Hvidovre, København, og få en tid til en gratis konsultation.

  Du er derfor velkommen til at booke en gratis konsultation hos Hvidovre Tandklinik, så sørger vi for, at der klart til, at du kommer på besøg. Kontakt os enten via vores kontaktformular, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

  Kontakt Hvidovre Tandklinik på +45 3675 1223, eller send en besked til vores tandlæger på mail via kontakt@hvidovre-tk.dk, så kan du høre mere om en gratis konsultation.

  Hvor lang tid tager det moderne tandlæger at foretage en tandregulering?

  Eftersom det er situationsbestemt, hvilken behandling, der kræves for at rette skæve tænder, så er tidshorisonten også forskellig. Hvorvidt du er voksen eller barn har også en indflydelse på, hvor lang tid det tager at rette dine tænder. Tandregulering for voksne tager gerne fra seks måneder til to år. Tandregulering for voksne patienter varer typisk lidt længere ift. tandregulering for børn – der er også beretninger om, at tandretning for voksne patienter er mere smertefuldt ift. tandretning for børn. En årsag til dette er, at rodhinden på voksne patienter er tyndere. Det har den betydning, at fornemmelsen for smerte bliver øget. Hvis du er et barn vil du som reelt opleve nogle smerter ca. en uges tid efter din behandling. Er du voksen, siger vores erfaringer, at du kan komme til at mærke nogle smerter i en periode på to uger, men igen så afhænger det meget af dit tandsæt.

  Hvis du vil læse mere om de enkelte behandlinger inden for tandregulering, så kan du gøre det her hos Hvidovre Tandklinik. Vi kan rette dine skæve tænder med moderne metoder såsom Invisalign, Inman Aligner og Clear Aligner.

  Er du patient som lider af et forholdsvist stort underbid? Så kan det være du lider af vækstbetinget kæbeanomali. Det betyder ganske enkelt, at din underkæbe vokser for meget. Ved lige netop denne type tandstilling, går det offentlige faktisk ind og betaler. Det gør det offentlige når din underkæbe er fuldt udvokset, og dermed ikke vokser mere. For piger betyder det, at det offentlige betaler når du er omkring 18 år, og er du dreng, betaler det offentlige for behandling når du er 19-20 år. Fremgangsmåden er, at du først får foretaget en tandregulering med fast bøjle, hvilket får dine tænder til at have en god position ift. dine kæber. Når denne tandregulering er foretaget, så foretages en kæbeoperation, så kæben kommer godt på plads. I tilfælde af store underbid, flyttes din overkæbe frem og underkæbe tilbage. Det gøres med henblik på et kosmetisk flot og symmetrisk ansigt. Som patient er det i alle tilfælde målet, at du får et normalt bid. Sammenlagt er målsætningen, at der er god harmoni i kosmetik og optimal bidbunktion. Tandregulering på Hvidovre Tandklinik i København, er skånsom og omsorgsfuld. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Kontakt ang. tandretning af skæve tænder

  Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål ang tandretning af skæve tænder. Så ringer vi dig op hurtigst muligt. Ønsker du selv at ringe op, kan du gøre det på 3675 1223, og du er også velkommen til at maile på kontakt@hvidovre-tk.dk

  ­

  Bruger dit barn sut? Var du så klar over, at brug af sut, kan medføre et skævt tandsæt. Dine børns tandstilling bliver påvirket når de bruger sut eller sutter meget på finger. Du har muligheden for at påvirke dit barns tandsæt ved at gribe ind ift. dette forbrug af sut.

  Det sutten gør for at forværre tændernes position er, at den lægger et kunstigt pres på fortænderne. Dermed får barnet altså et åbent bid, hvilket du kan stoppe ved at gribe ind. Dermed kan du være med til at mildne den behandling der potentielt skal til senere i dit barns liv. Hos Hvidovre Tandklinik anbefaler vi, at så snart dit barn er i 2-årsalderen, at I som ansvarlige forældre tager sutten fra dit barn. Ved at tage ansvar, så hjælper du dit barn ift. at give barnet yderligere skæve tænder. Har du spørgsmål ift. skæve tænder, tandretning og tandreguleringsbehandling, så er du meget velkommen til at ringe og bestille en tid til en konsultation hos en tandlæge hos os. Vores tandlæger ser frem til at hjælpe dig med dine eller dit barns skæve tænder.

  Kontakt os i Hvidovre, København ang. tandretning af skæve tænder

  Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål ang. tandretning af skæve tænder. Vi ringer dig op hurtigst muligt. Ønsker du selv at ringe op til vores tandlæger, kan du gøre det på 3675 1223. Du er også velkommen til at sende en e-mail på kontakt@hvidovre-tk.dk

  Hvordan behandler moderne tandlæger dine skæve tænder?

  Der er en lang række muligheder for at blive behandlet, hvis dine tænder er skæve. Skæve tænder kan jf. det tidligere være forankret i forskellige parametre. Vores proces for tandregulering er særligt god, fordi det ikke på forhånd er fastlagt, hvilken type tandretning du skal have. Vi gør en ære i at finde den bedste behandlingstype for dit tandsæt, hvilket naturligvis kræver en konsultation hos vores moderne tandlæger. Via en konsultation, kan vi fremlægge mulighederne for tandretning. I denne opstilling kan du finde ud af, hvad der er vores tandlægefaglige vurdering, samt hvad du ca. kan forvente af pris hos os som gode og moderne tandlæger i København. Bestil en tid via telefonen, mail eller vores kontaktformular, og hør mere om bl.a. Inman Aligner eller Invisalign på en konsultation om tandregulering.

  Årsager til skæve tænder eller dårlig tandstilling:

  Der er mange årsager til skæve tænder, og nogle af dem kan du høre mere om når du kommer ind til en konsultation.

  • Manglende tænder i det samlede tandsæt
  • Tænderne skubbes sammen på grund af pladsmangel i munden
  • Dine tænder står forkert ift. hvad der passer til din mund set ud fra et holistisk perspektiv
  • Vejrtrækning, som ikke har været rigtig
  • Tænder som er misdannede ud fra et genetisk perspektiv
  • Hvis der har været sygdom i kæben, som ikke er blevet varetaget rigtigt
  • Sutte- og bidvaner, som har stået på i længere tid

  Moderne tandlæger behandler dine skæve tænder

  Din tandstillings situation er med til at bestemme, hvilken behandling vi vælger at benytte, da en skræddersyet tandretning, giver de allerbedste resultater. Hos Hvidovre Tandklinik i København kan vi tilbyde tandretning med en usynlig bøjle. Usynlige bøjer giver dig mulighed for at smile og tale komfortabelt under din behandling. Hvidovre Tandklinik anvender en række af de anerkendte metoder, herunder Inman Aligner, Invisalign og Clear Aligner. Bøjlerne er alle usynlige på hver deres måde set ift. de infamøse togskinner. Med Invisalign-systemet kan vi behandle de mindre og større problemer ifm. tandstilling, Inman Aligner benytter vi mere til de små tandreguleringer. Vores tandlæger hjælper dig af med de skæve tænder ved at anbefale, hvilket system, der fungerer mest fordelagtigt til dit behov. Det hjælper tandlægerne dig med ved din første konsultation, samtidig med du lærer mere om, hvad prisen på behandlingen bliver. Kontakt Hvidovre Tandkliniks tandlæger, så kan vi tage en velfunderet snak på en konsultation ift., hvad der giver mest mening for dig og din situation.

  Vi er medlem af

  Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
  Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
  Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
  Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

  Følg vores arbejde på Facebook

  Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
  Du skal være velkommen til at følge os.