Engageret personale

  Behagelige omgivelser

  Høj kvalitet

  Mangler du tænder? Hvidovre Tandklinik kan hjælpe dig

  Manglende tænder kan forekomme på flere måder. Hvornår behandling af manglende tænder giver bedst mening, kræver en konsultation hos vores tandlæger. På denne side kan du læse om manglende tænder og hvad du kan gøre.

  Mangler du tænder? Er det genetisk eller uheld?
  Ligegyldigt årsagen, så hjælper vi hos Hvidovre Tandklinik

  Manglende tænder kan forekomme på flere måder. I nogle tilfælde er det fordi du er født uden én eller flere af de såkaldt blivende tænder. Det er heldigvis en sjælden sygdom, at mangle tænder på denne måde, men den forekommer stadig for nogle mennesker. En anden årsag til manglende tænder kan være, når dine tænder vokser forkert frem eller ligger forkert i kæben.

  Det har vi heldigvis flere behandlinger for hos Hvidovre Tandklinik, så du kan få det smil du fortjener. Hvornår behandling af manglende tænder giver bedst mening, kræver en konsultation hos vores tandlæger. I nogle tilfælde kan du få en gratis konsultation, så ring til os og hør nærmere.

  Tandlægerne i Hvidovre har god erfaring med smertefri behandling af manglende tænderne. Book tid til tandlægen i Hvidovre via kontaktformularen, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

  Ring mig op

  Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Contact Us

  Tænder der vokser forkert frem eller ligger forkert i kæben

  En anden årsag til manglende tænder kan være, når dine tænder vokser forkert frem eller ligger forkert i kæben. Her er der tale om dine blivende tænder, som faktisk ikke vokser rigtigt frem i munden. Via røntgen kan vi hos Hvidovre Tandklinik finde frem til, hvorvidt dine tænder er på vej, og hvad der er den bedste behandling for dig. Nogle gange giver det mening at hjælpe tænderne på vej via behandling, og andre gange, skal der en anden behandlingsmetode til. Et røntgen giver os også en indikation omkring, hvordan din tandstilling er. Har du en skæv tandstilling, vil vi også fange dette her. Ift. skæve tænder kan vi bl.a. tilbyde behandling med Invisalign. Ring til Hvidovre Tandklinik, og hør mere om, hvad vi kan gøre for at behandle dine manglende tænder.

  Blivende tænder, som der mangler eller tabes tidligt i livet, kan senere medføre problemer af forskellig art. Derfor er det essentielt at tage de passende forholdsregler, og det er bl.a. det vi hjælper alle vores patienter med hos Hvidovre Tandklinik. Også de blivende tænder kan mangle i det samlede tandsæt af en række årsager. En af de allermest ordinære og almindelige årsager er, at der mangler anlæg eller plads til tanden. Det er noget som gerne ses ift. tænderne på hver side af fortænderne i overmunden, samt de forreste kindtænder i undermunden. Vi glæder os til at se dig hos Hvidovre tandlæge. Book tid via kontaktformularen, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

  Visdomstænder

  Visdomstænder kan ligge på siden i en længere periode og virke forstyrrende for resten af munden, hvilket vi behandler hos Hvidovre Tandklinik på flere måder. Visdomstænder er dog ikke noget du er garanteret, idet det er genetisk bestemt om du får dem på et tidspunkt i dit voksne liv. Alt afhængig af, hvordan dit tandsæt er skruet sammen, så går vi altid ind og laver en konkret tandlægefaglig vurdering af dit tandsæt. På den måde sikrer vi os, at du får den helt rigtige behandling, som passer til din kæbe og mund. Det giver tilmed de bedste forudsætninger for, at du som patient får behandling, der holder så længe som muligt.

  Hvis du har slået dine blivende tænder så kraftigt, at du har mistet dem, eller risikerer at miste dem, så er det også en årsag til manglende tænder. Der er flere muligheder for behandling her, alt afhængig af, hvad din situation er omkring dit tandsæt. Din økonomi har også en rolle ift. din situation omkring dine manglende tænder som vi tager hensyn til hos Hvidovre Tandklinik. Du vil altid få at vide, hvad dyrere behandlinger kommer til at koste inden vi påbegynder behandlingerne.

  Behandlinger som er særligt relevante ift. tænder som er slået ud på den ene eller anden måde er tandimplantater. Nogle vælger også teleskopproteser. Begge muligheder er valide nok, men kan noget forskelligt ift. din dagligdag. Tandimplantater kan som reelt ikke tages ud, og fungerer meget som at have dine egne tænder tilbage på den manglende tands plads – eller tænders plads. For mange er dette en rar og behagelig løsning. De implantater vi bruger hos Hvidovre Tandklinik har en høj levetid, og er selvsagt af højeste kvalitet. Inden vi lægger os fast på nogen som helst behandling vil vi gerne se dig til en konsultation, da det giver os de bedste forudsætninger for at vælge den bedste behandling til dig. Ved konsultationen kan vi spore os ind på, hvad du lægger vægt på i din dagligdag ift. de behandlinger vi kan tilbyde. Vi glæder os meget til at se dig herinde til en tandlægefaglig konsultation. Kontakt tandlægerne i Hvidovre via kontaktformularen, på e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

  Tandudvikling kan undergå forstyrrelser, hvilket betyder, at dine tænder udvikler sig forkert. Det kan tænderne gøre på grund af en medfødt sygdom, eller på grund af at der behandles for en medfødt sygdom. Det er vigtigt, at der er en tandlæge indover denne proces, idet der kan opstå komplikationer ift. dit tandsæt, hvis det ikke er under opsyn. Det kan blandt andet være skævheder i tandsættet, som kan medføre et dårligt bid, eller et forøget udbrud af caries. Har du på nuværende tidspunkt skæve tænder? Så er du også velkommen til at kontakte os ift. behandling hos Hvidovre Tandklinik.

  Andre årsager ift. tandudviklingen, kan være fejl i emaljen eller i tandbenet. Hvis du som patient er i tvivl om, hvad der foregår i din mund, så vid dig sikker på, at vi altid er klar til at hjælpe med behandling hos Hvidovre Tandklinik.

  Ligegyldigt årsagen til, at tandudviklingen undergår disse forstyrrelser, så bør du altid kontakte din tandlæge hos Hvidovre Tandklinik. Vi er altid klar til at yde professionel og omsorgsfuld behandling af dig og dit tandsæt. Vi kan behandle manglende tænder på mange måder, herunder implantater, proteser og kroner. Du er altid velkommen til at spørge ind til, hvilken behandling, som er den bedste for din situation. Book tid til tandlægen i Hvidovre via kontaktformularen, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

  Hvilke årsager eller sjældne sygdomme kan have indflydelse på manglende tænder?

  De sjældnere sygdomme, der kan have indflydelse på manglende tænder kan være medfødte. Disse sygdomme giver problemer ift. tænder, mund og kæbe. Nogle gange er der tale om mange forskellige typer af sygdomme, hvor nogle af dem har vi opstillet for dig i det følgende

  Hvilke årsager kan der være på manglende tænder?


  Tænder – fejl i tanddannelsen

  Omfattende medfødt tandmangel eller svær misdannelse af emalje eller tandben, kan selvsagt have indvirkning på din situation om manglende tænder. Derfor er du meget velkommen til at tage fat på Hvidovre Tandklinik ift. behandling af tandmangel. Vi har flere behandlinger, der kan benyttes uden problemer, herunder tandimplantater eller tandproteser.

  Syndromer og kromosomfejl

  Kromosomdefekter kan medføre forskellige former for symptomer, herunder tanddannelse og kæbevækst. Det kan påvirke funktionerne i mundområdet på forskellig vis, inkl. manglende tænder.

  Andre sjældne sygdomme

  Der er tilstande, hvor der er færre end 1:10.000 personer med diagnosen. Det kan f.eks. Prader-Willis syndrom, Møbius syndrom, Williams syndrom, samt overvækstssyndromer med påvirkning af kæber og ansigt. Det kan på den ene eller anden måde give anledning til manglende tænder. Vi hjælper gerne på Hvidovre Tandklinik.

  Læbe-, gumme-, ganespalte som giver problemer ift. manglende tænder

  Manglende tænder ift. ganespalte kan forekomme på særlig vis, men det er aldrig sikkert at det direkte skyldes ganespalten. Derfor beder vi jer altid om at komme ind til konsultation, så vi sammen kan finde en behandling, der passer til situationen.

  Vi er medlem af

  Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
  Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
  Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
  Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

  Følg vores arbejde på Facebook

  Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
  Du skal være velkommen til at følge os.