Behandling med Invisalign. Fair pris hos tandlæger nær København. Tilbud om en gratis forundersøgelse hos professionelle, det er billigt!

Invisalign er en gennemsigtig og aftagelig bøjle. Vi udfører tandregulering i Hvidovre, København. Tandlæger med gode erfaringer ifm. Invisalign. Få det tilbud som er bedst og billigst.

Få en gratis konsultation til Invisalign - ring 3675 1223

Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

FÅ INVISALIGN BEHANDLING TIL EN FAIR PRIS HOS TANDLÆGER MED GODE ERFARINGER I KØBENHAVN. FÅ ET TILBUD OM EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

Få et tilbud på en Invisalign-bøjle hos Hvidovre Tandklinik, København

Invisalign er en behandling, som du kan få hos Hvidovre Tandklinik i København. Vi udfører behandlingen til en fair pris, fordi vi ved, at dit smil betyder meget for dig. Du er velkommen til at kontakte os for en gratis forundersøgelse til Invisalign.

Tandlægerne hos Hvidovre Tandklinik, i København, kan give dig et godt tilbud til en god pris på en Invisalign-bøjle

Invisalign er en behandling hos Hvidovre Tandklinik i København. Vi udfører tilbuddet til en fair pris, fordi vi ved, at dit smil betyder meget for dig. Du er velkommen til at kontakte os for en gratis forundersøgelse til Invisalign. Du kan også høre mere om vores priser og erfaringer med tandregulering og Invisalign.

Er du en af dem, der altid har drømt om at få et flot smil på læben, og hvor tænderne er snorlige? Har du været generet af, og har du gået og gemt dine tænder bag hænderne i stedet for at vise dit smil? Har du oplevet irritationen ved at holde smilet/grinet tilbage, når lysten har meldt sig? Har du gået rundt og tænkt på at få rettet dine tænder, men har frygtet det metalliske syn ved de konventionelle tandreguleringsmetoder? Har fastsiddende apparatur været et mareridt du har forsøgt at undgå?

Ring til Hvidovre Tandklinik på telefon +45 3675 1223, eller send vores tandlæger en mail på [email protected], og hør mere om pris og gratis konsultation ifm. Invisalign, som er en aftagelig og gennemsigtig bøjle. Vi tilbyder også en anden bøjle, der hedder Inman Aligner. Vi hjælper dig med at vælge den, der passer bedst til din situation ift. tandregulering hos Hvidovre Tandklinik.

Anmeldelse af Invisalign fra Linnea Ø.

Jeg er super tilfreds med den behandling jeg har fået fra Hvidovre Tandklinik. Derfor giver jeg de søde tandlæger 5 stjerner for den tandregulering med Invisalign som jeg har modtaget – Linnea Ø. ⭐⭐⭐⭐⭐

Ring mig op ang. Invisalign-bøjle og en gratis forundersøgelse

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us
Invisalign til en fair pris. Se vores priser i Hvidovre, København. Få tid til behandling med usynlig bøjle

Få en gratis forundersøgelse til Invisalign-bøjle – billigst når det virkelig gælder i København

Prisen afhænger af dit tandsæt, men vi ønsker at give dig smilet tilbage, så derfor har vi en ordning om fair pris. Hør mere om, hvad den endelige pris bliver ved en konsultation. Du kan bede om at høre, hvad din pris bliver for en samlet behandling med Invisalign hos Hvidovre Tandklinik.

Teknologien bag Invisalign-tilbuddet er i konstant udvikling, hvilket kan ses på materialet til skinnerne, som bliver mere glat, tyndere og mere komfortabel. Du får dermed gode materialer til en god pris. Ring til Hvidovre Tandklinik på 36 75 12 23, eller send vores tandlæger en mail på [email protected], hvis du ønsker at høre mere om en gratis forundersøgelse til Invisalign.

Hvad er prisen for Invisalign behandling? Vi sammensætter en god pris til dig!

  • Invisalign koster fra 20.000 kr. pr. kæbe til 25.000 kr. pr kæbe, og denne pris afhænger af din pågældende situation ift. skæve tænder. Vores tilbud giver dig en aftagelig og næsten usynlig bøjle.

Tilbud på en Invisalign-bøjle til en fair pris – få en gratis forundersøgelse

Hos Hvidovre Tandklinik får du en gratis forundersøgelse inden Invisalign behandling. Prisen afhænger af dit tandsæt, men vi ønsker at give dig smilet tilbage, så derfor har vi en ordning om fair pris. Kontakt Hvidovre Tandklinik’s tandlæge på telefon +45 3675 1223, e-mail [email protected] eller via vores kontaktformular. Så kan du få en gratis konsultation ift. behandling med Invisalign. Hør mere om, hvad den endelige pris bliver ved konsultationen. 

ring-og-bestil-en-tid-hos-Hvidovre-Tandklinik
Hvidovre Tandklinik udfører Invisalign behandling

Aftagelig og gennemsigtig bøjle til en fair pris

Invisalign-tilbuddet er lige noget for dig, hvis du skal have rettet dine tænder. Hos Hvidovre Tandklinik får du den til en fair pris. Invisalign er en opfindelse, der retter dine tænder med en usynlig bøjle og med aftagelige plasticskinner, således du kan få et flot smil som du kan vise frem, uden bekymring for psykiske og sociale faktorer.

En perfekt løsning for dig, der ikke ønsker at ofre flere år på at gå med et fast apparatur (med brackets og metaltråd, som vi kender fra skoletandplejen). Vi er certificeret i Invisalign. Kontakt Hvidovre Tandklinik for en gennemsigtig bøjle til en fair pris. Du kan gøre det ved at ringe på +45 3675 1223 eller send vores tandlæger en mail på [email protected], og hør mere om pris og gratis konsultation ifm. Invisalign som aftagelig og gennemsigtig bøjle.

Pris for behandling med Invisalign svinger fra person til person – se følgende prisinterval

  • Lille tandregulering med Invisalign koster 20.000 kr. pr. kæbe
  • Mellem tandregulering med Invisalign koster 22.500 kr. pr. kæbe
  • Svær tandregulering med Invisalign koster 25.000 kr. pr. kæbe

Denne moderne behandling, som har hjulpet flere millioner verden over, vil give dig din selvtillid tilbage, samt give dig lysten til at smile og vise dine tænder frem. Det kan man næsten ikke sætte en pris på, og du kan få denne usynlige bøjle i København, og så til en favorabel pris. Ifølge vores erfaringer, kan du, under behandlingsforløbet, stadig gå på arbejde, motionere, tage på café og leve et helt normalt liv. Skinnerne på tænderne arbejder på at rette dine tænder, mens du gør det du plejer. Tandretning med Invisalign er således et vidunder for tandlæger og patienter.

Et godt tilbud på tandregulering til en fair pris med en gennemsigtig/usynlig bøjle – gratis konsultation og forundersøgelse

Invisalign er et system som er beregnet til at du får rettet tænderne på en god måde og til en fair pris.  Fordelen ved dette system er, at tænderne rettes via en gennemsigtig aftagelig skinne, så du slipper for at gå med fastsiddende apparatur (de såkaldte ”togskinner”). Invisalign kan bruges til at rette skæve tænder i undermund og overmund. Vores priser på Invisalign afhænger af dit tandsæt.

Skinnen er lavet af en gennemsigtig plast, som individuelt passer præcist til dine tænder. Invisalign-skinnerne kan nemt tages af og på (ligesom vores tilbud om tandregulering med Inman Aligner), og undlades ved spisning (således man undgår, at maden sætter sig fast i dem). Invisalign kan undlades ved sociale arrangementer, hvis du ikke har lyst til at have dem på. Antallet af skinner du skal have, for at få rykket tænderne på plads, varierer afhængigt af dine tænder. Antallet ligger typisk omkring 15 og 50 skinner, som man skal tage på én ad gangen fra den første skinne op til den sidste skinne, hvor dine tænder så forventes at være nået til den rette position.

Er du studerende? Så er der mulighed for at opnå rabat. Ring og hør nærmere om rabat på vores behandlinger.

Book en gratis konsultation til Invisalign og hør mere om vores priser

Ring til Hvidovre Tandklinik på telefon +45 3675 1223, eller send vores tandlæger en mail på [email protected], hvis du ønsker at høre mere om Invisalign behandling ved en gratis konsultation.

Invisalign til en fair pris hos Hvidovre Tandklinik, København. Få en uforpligtende undersøgelse
ring-og-bestil-en-tid-hos-Hvidovre-Tandklinik

Gratis konsultation, forundersøgelse til et godt tilbud og pris

Du har nu mulighed for at ringe til Hvidovre Tandklinik, for at få tid til en gratis konsultation. I konsultationen vil vi kigge på dine tænder, samt vurdere om du er den rette kandidat til Invisalign behandling (eller andre tandreguleringsbehandlinger som Inman Aligner eller Clear Aligner). Vi ser også nærmere på den tilpassede pris ift. dit tandsæt.

Tandlægen foretager ved konsultationen en undersøgelse, og giver dig en vurdering, med et prisoverslag på behandlingen, og forklarer behandlingsplanen, så du ved, hvad du går ind til og, hvad prisen er, således du kan gå hjem og tænke over behandlingen. Under din ”tænke-tid” har du som altid mulighed for at ringe til os, for at få flere informationer så vi kan hjælpe dig og vejlede dig i dine overvejelser. 

Prisen på behandlingen kan du se her på siden under priser, og hvis du melder dig ind i sygeforsikringen Danmark, så kan du få et tilskud på cirka 5000 kr., hvilket gør din pris endnu bedre. Kontakt tandlægerne i Hvidovre via kontaktformularen, på e-mail [email protected] eller på telefon +45 3675 1223.

Når tandlægen har foreslået tandreguleringsbehandling med Invisalign, og du har besluttet dig for, at du gerne vil i gang, så kommer du anden gang, således vi kan undersøge dine tænder yderligere og tage de vigtige aftryk. Aftrykkene af tænderne tages typisk i alginat, hvor vi tager et aftryk af din overmund, et af din undermund samt et sammenbidsaftryk i voks eller silikone. Aftrykkene desinficeres og sendes til teknikeren, som fremstiller skinnerne. 

Gode erfaringer med aftagelig bøjle til fair pris i Hvidovre, København

Processen (fra aftrykstagning til, at vi har Invisalign-skinnerne på klinikken klar til brug) tager normalvis et par uger. Med skinnerne kommer der ligeledes en computer-animeret 3D film, der viser tændernes aktuelle position, samt, hvordan udviklingen sker gennem behandlingen, og til sidst, hvordan slutresultat kommer til at være. Derved vil du kunne se, hvad dine tænder kommer til at gennemgå og, hvordan det ender.

Inden udleveringen af skinnerne, laver vi små plastikfyldninger på tænderne, for at lede tænderne i den rigtige retning. Disse retninger kan være forskellige, afhængigt af, hvorledes dine tænder sidder i munden og i forhold til hinanden.

Du går med hvert sæt skinner i et par uger, hvorefter du vil få udleveret 2-3 sæt nye skinner, som du skal bruge, indtil dit næste tandlægebesøg. Du kommer til at se din tandlæge cirka hver anden måned, indtil behandlingen af tandsættet afsluttes. Disse besøg har til formål at kontrollere udviklingen i tandreguleringsbehandlingen og sikre at behandlingen går efter planen.

Invisalign-skinnerne skal bruges cirka 22 timer dagligt. Du skal altså have dem på hele tiden, på nær når du skal spise/drikker eller børste dine tænder. Når du ikke har dem i munden skal du helst have dem i æske/itui, som du får på klinikken. Dette sikrer, at du ved, hvor du har lagt dem, og så undgår du at de bliver væk eller ødelagt.

Lav pris og forholdsvist kort behandlingstid med vores tilbud Invisalign

Behandlingstiden er som nævnt meget varierende fra menneske til menneske, og afhænger af behandlingens kompleksitet. Man siger som tommelfingerregel, at behandlingen kan tage mellem 5 og 16 måneder. Når du har brugt den sidste skinne, vil du have opnået et skønt og smukt smil som du altid har ønsket dig. Du vil kunne smile, grine og tale uden at du føler, at du skal holde dig for munden, eller holde dit grin tilbage.

For at sikre, at det nye og smukke smil forbliver, bruger vi en retentionstråd (wire-retainer) på bagsiden af tænderne (fra hjørnetand til hjørnetand), for at fastholde tandbuen og for at sikre at tænderne ikke vender tilbage til startspositionen. Den sætter vi på efter behandlingen med Invisalign. Udgifterne til denne tråd kommer ud over Invisalign-behandlingen, men retentionstråden er den billige del af behandlingen. Hør mere om pris ved at kontakte os.

Læs mere om pris på Clear Aligner.

Hvad er en retentionstråd?

Retentionstråden er en fastsiddende tråd, der med tiden føles som en integreret del af din mund, og vil altså ikke forstyrre dig. Alle patienter, der får dem på, glemmer ofte at de har dem på efter et par uger. Det tager grundlæggende lidt tid at vænne sig til dem, men lige så snart der er gået lidt tid, så føles de meget normale. Pris på retentionstråd er separat med mindre andet aftales.

Et alternativ til retentionstråden er retentionsskinnen. Denne skinne, i modsætning til tråden, er ikke fastsiddende. Det er en aftagelig skinne, og denne skinne skal tages på hver nat inden søvn. Skinnen har samme funktion som tråden, men forskellen er, at den ikke sidder fast i munden, men skal tages på inden søvn. Den har samme funktion som tråden, nemlig det at fastholde tandbuen i den korrekte position. Fordelen ved skinnen er, at den ikke sidder fast i munden. Ulempen er, at tendensen til at glemme skinnen er en risiko, eller, hvis man smider den væk eller tygger hul i den, hvis man skærer tænder om natten. Kontakt og hør mere om vores tilbud, samt pris ift. retentionstråd eller Invisalign.

Kontakt Hvidovre Tandklinik for et tilbud på Invisalign og retentionstråd til den billigste pris

Vi bruger altid en retentionstråd som første valg, men nogle gange kan man blive tvunget til at bruge retentionsskinnen af forskellige årsager. Vi er klar til at hjælpe dig hos Hvidovre tandklinik. Kontakt os via telefon +45 3675 1223, e-mail [email protected] eller via vores kontaktformular, så kan du få en gratis konsultation til behandlingen med Invisalign, hvor du også kan høre mere om vores pris på din behandling.

Der er mange gode grunde til at vælge Invisalign-behandling som en del af tandregulering hos tandlægen i Hvidovre. En af dem er vores fokus på en god pris og stadig høj kvalitet i behandling. En anden af grundene er, at behandlingen er behagelig, fordi Invisalign-skinnerne fylder minimalt i munden, og kun dækker tænderne. 

Skinnerne er lavet så de er gennemsigtige, og er altså meget usynlige, når man taler og smiler. Invisalign-behandlingen forstyrrer ikke udtalen, så man kan tale, begive sig på arbejde og holde møder, upåvirket af bøjlen, uden at skulle tage hensyn til Invisalign-bøjlen. Om man vil, kan man efterlade bøjlen hjemme, da den er aftagelig; således hæmmes man ikke til sociale arrangementer. 

Invisalign er en usynlig bøjle som vi tilbyder til en fair pris i København på Hvidovre Tandklinik

I det Invisalign kan tages af, er det muligt at opretholde en særdeles god mundhygiejne sammenlignet med andre løsninger, da det så er muligt at børste tænder grundigt, samt at bruge tandtråd, hvilket forhindrer dannelse af tandkødsbetændelse, samt udviklingen af caries (huller).

Tandretning med Invisalign vil  give dig lige tænder, således mundhygiejnen bliver betragteligt bedre. Desuden skaber Invisalign et bedre bid, og dermed væsentligt mindre slid på tænderne. Den fjerner ydermere forkert belastning af kæbeleddet og tyggemusklerne.

Alternativt til Invisalignbehandlingen er togskinnerne, hvilke er fastsiddende synlige metalfarvede bøjler, som man skal have på i 1-2 år, og hvor komforten er dårlig. Med togskinner bliver Indersiden af kinden og læberne læderede og maden sætter sig mellem tænderne uden de store muligheder for at holde rent. Togskinner har desværre derfor også en større risiko for at der udvikles tandkødsbetændelse og huller i tænderne, da det som nævnt er sværere at holde rent.

Tilbud om en fair pris på den aftagelige bøjle, Invisalign, hør mere ved en gratis konsultation som borger i Rødovre, Vanløse og Valby

Modtag en gratis konsultation som borger i Rødovre, Vanløse og Valby. Ring til os på telefon +45 3675 1223, mail [email protected] eller kontakt Hvidovre Tandklinik via kontaktformularen. Få en gratis konsultation til Invisalign, og hør mere om pris og kvalitet hos Hvidovre Tandklinik.

Kvinde får undersøgt mund i forhold til Invisalign og pris
Tandregulering med Inman Aligner til lav pris hos Hvidovre Tandlæge,

Ring mig op om et tilbud på en gratis konsultation til en Invisalign-bøjle

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål ang. pris el. behandling. Ring til Hvidovre Tandklinik på +45 3675 1223, eller send vores tandlæger en mail på [email protected], hvis du ønsker at høre mere om en gratis konsultation eller vores priser. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Vi glæder og til at udføre Invisalign behandlingen til en fair pris, fordi vi ved, at dit smil betyder meget for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

­

TANDLÆGERNE DER UDFØRER INVISALIGN ER MEDLEM AF