Engageret personale

  Behagelige omgivelser

  Høj kvalitet

  Invisalign er den usynlige tandbøjle?

  Invisalign er en gennemsigtig og aftagelig bøjle, der retter tænderne, så de bliver helt lige.

  Fordele ved Invisalign

  Den helt store fordel ved en Invisalign-behandling er, at den i modsætning til de fleste andre behandlinger med tandbøjle både er gennemsigtig (usynlig) og aftagelig, så du kan tage den af, når du spiser, børster dine tænder osv.

  Desuden påvirker den heller ikke din taleevne, som der ses på de øvrige behandlinger, hvor bogstaver som f.eks. ”S” bliver utydelige.

  Hvordan foregår behandling med Invisalign?

  Først tages der aftryk af din overmund og undermund. Aftrykkene sendes til en tekniker, der fremstiller Invisalign-skinner til os.

  Anden gang du kommer, starter behandlingen, hvor vi først sikrer os, at der er plads til, at tænderne rykker sig. Du får derefter udleveret dine skinner, og vi sørger for, at du får grundige instruktioner i brug af skinnerne.

  Så ser vi dig løbende hver 3./4. uge, hvor vi sikrer os, at der stadig er plads til at tænderne rykker sig korrekt. Vi giver dig nye skinner, så tænderne rykkes gradvist, indtil tænderne er helt på plads. Når tænderne er på plads, tager vi et aftryk, hvor vi fremstiller en (usynlig) tråd, der placeres på bagsiden af tænderne for at holde tandbuen på plads.

  Hvordan virker Invisalign?

  Invisalign virker ved at skubbe tænderne på plads gradvist med små ryk, som laves af de skinner du får. Disse skinner har numre. Du starter med skinne nr. 1, og du rykker op til et højere nummer, når den brugte skinne har tjent sit formål ved at skabe det ryk den skal. Så rykker vi til skinne nr. 2 og så fremdeles.

  Jeg vil gerne høre mere om behandling med Invisalign

  Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Contact Us

  Hvordan er Invisalign anderledes end en almindelig bøjle?

  Invisalign fylder meget mindre i munden end behandling med togskinner, da den kun dækker tænderne. Dermed undgår du, at der er noget på tænderne, der stikker ud, hvor maden kan sætte sig eller at du får sår på indersiden af kinden og læben.

  Desuden er der intet andet end den tynde gennemsigtige skinne, der udfører arbejdet, så du behøver ikke at skjule dit smil.

  Endvidere er behandlingen aftagelig. Det betyder, at du kan tage skinnen ud, børste dine tænder grundigt og tage den på igen. Denne fordel findes ikke under almindelig bøjlebehandling, der øger risikoen for tandkødsbetændelse og huller pga. manglende mulighed for opretholdelse af en tilstrækkelig mundhygiejne.

  Gratis forundersøgelse

  Vi tilbyder gratis forundersøgelse i forbindelse. Det er utrolig vigtigt, at du ved, hvad du går ind til og at der ingen overraskelser er under behandlingsforløbet. Dette sikrer vi med denne gratis undersøgelse, hvor vi vil kigge på dine tænder (evt. tage røntgenbilleder) og lave en skræddersyet individuel behandlingsplan, hvor vi præsenterer hele behandlingsforløbet og hvor du vil få et prisoverslag på behandlingen.

  Efter denne gratis forundersøgelse kan du tage hjem og beslutte, om du ønsker behandling med Invisalign. Vi går i gang med behandlingen, så snart du har besluttet dig.

  Priser på Invisalign

  Som udgangspunkt er det svært på forhånd at bestemme behandlingens pris. Derfor beder vi alle interesserede om at kontakte os og få en gratis forundersøgelse, så vi kan se hvilke muligheder der er. Her vil man også får en eksakt pris på behandlingen.

  Et eksempel på prisen på Invisalign kan se sådan ud:

  • Lille tandregulering med Invisalign koster 20.000 kr. pr. kæbe
  • Mellem tandregulering med Invisalign koster 22.500 kr. pr. kæbe
  • Svær tandregulering med Invisalign koster 25.000 kr. pr. kæbe

  Et godt tilbud på tandregulering til en fair pris med en gennemsigtig/usynlig bøjle – gratis konsultation og forundersøgelse

  Invisalign er et system som er beregnet til at du får rettet tænderne på en god måde og til en fair pris.  Fordelen ved dette system er, at tænderne rettes via en gennemsigtig aftagelig skinne, så du slipper for at gå med fastsiddende apparatur (de såkaldte ”togskinner”). Invisalign kan bruges til at rette skæve tænder i undermund og overmund. Vores priser på Invisalign afhænger af dit tandsæt.

  Skinnen er lavet af en gennemsigtig plast, som individuelt passer præcist til dine tænder. Invisalign-skinnerne kan nemt tages af og på (ligesom vores tilbud om tandregulering med Inman Aligner), og undlades ved spisning (således man undgår, at maden sætter sig fast i dem). Invisalign kan undlades ved sociale arrangementer, hvis du ikke har lyst til at have dem på. Antallet af skinner du skal have, for at få rykket tænderne på plads, varierer afhængigt af dine tænder. Antallet ligger typisk omkring 15 og 50 skinner, som man skal tage på én ad gangen fra den første skinne op til den sidste skinne, hvor dine tænder så forventes at være nået til den rette position.

  Er du studerende? Så er der mulighed for at opnå rabat. Ring og hør nærmere om rabat på vores behandlinger.

  Book en gratis konsultation til Invisalign og hør mere om vores priser

  Ring til Hvidovre Tandklinik på telefon +45 3675 1223, eller send vores tandlæger en mail på kontakt@hvidovre-tk.dk, hvis du ønsker at høre mere om Invisalign behandling ved en gratis konsultation.

  Tandregulering med Inman Aligner til lav pris hos Hvidovre Tandlæge,

  Ring mig op om et tilbud på en gratis konsultation til en Invisalign-bøjle

  Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål ang. pris el. behandling. Ring til Hvidovre Tandklinik på +45 3675 1223, eller send vores tandlæger en mail på kontakt@hvidovre-tk.dk, hvis du ønsker at høre mere om en gratis konsultation eller vores priser. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Vi glæder og til at udføre Invisalign behandlingen til en fair pris, fordi vi ved, at dit smil betyder meget for dig.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  ­

  TANDLÆGERNE DER UDFØRER INVISALIGN ER MEDLEM AF