Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Nye tænder til en god pris

Ønsker du at få lavet nye tænder til en god pris? Så kan Hvidovre Tandklinik i Storkøbenhavn hjælpe dig! Ring eller skriv for at booke en tid på klinikken. Vi glæder os meget til at hjælpe dig med at lave dine nye tænder, hvad enten årsagen må være.

Ønsker du at få nye tænder?

Hvidovre Tandklinik’s tandlæger har stor erfaring med mange typer af tandsæt, og dit tandsæt falder muligvis i deres kategori for behandlingspotentiale. 

Måden vi finder ud af om du skal have en behandling er ved at foretage et tandeftersyn eller en konsultation afhængigt af din situation. Hør om du kan komme forbi til en konsultation eller et tandeftersyn. Kontakt vores søde tandlæger, og fortæl os om, hvad der skyldes dit behov for nye tænder. Det gør du ved at ringe på telefon 3675 1223 eller sende en e-mail på kontakt@hvidovre-tk.dk.

Hvis du er ny patient, så fortæl gerne vores tandlæger, at du ønsker at starte op som patient hos Hvidovre Tandklinik. 

Tandlæge med afbetalingsordning. Få nye tænder på afbetaling 

Hør vores søde og professionelle tandlæger om muligheden for en afbetalingsordning på de nye tænder. Afbetaling som løsning på betaling af dine nye tænder, hvad enten det er tandimplantater, kroner, broer eller andet, så skal du helst aftale det med tandlægen inden behandlingen starter. 

Læs også mere om behandling af skæve tænder via Invisalign på Hvidovre Tandklinik.

Få lavet nye tænder på én dag

Ønsker du nye tænder på en dag, afhænger det meget af, hvilket behandlingsform du vælger. Hvis du ønsker tandimplantater skal du tale nærmere med tandlægen. 

Et gebis eller en tandprotese er der en større chance for, at vi kan behandle hurtigere. Grunden til behandlingerne tager tid, er fordi flere af behandlingerne kræver røntgen og eftersyn. Samtidig har vi også et højt niveau af omsorg i vores måde at behandle på, og ordentlig omsorg tager tid, men gør det også langt mere behageligt for dig som patient. Kontakt vores dygtige tandlæger, og fortæl os om, hvad du ønsker at få lavet. Du kan ringe på telefon 3675 1223 eller sende en e-mail på kontakt@hvidovre-tk.dk.

Det kan være at nye tænder ikke er den rette behandling for dig. Måske sidder du med et hul i tanden? Ved disse tilfælde er det ofte en plastfyldning, som er den rette behandling.

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

Nye tænder efter parodontose

Nye tænder efter parodontose, kan være nødvendigt, men det afhænger meget af dit tandsæts situation. Lad tandlægerne hos Hvidovre Tandklinik tage et kig på dine tænder, og vurdere, hvad der skal til. Det kan du gøre ved at tage kontakt via e-mail, telefon eller kontaktformular, så vender de søde og omsorgsfulde tandlæger tilbage med et svar.

Tilskud til eller afbetaling af nye tænder

Du kan hos det offentlige søge om tilskud til behandlinger, der ikke er dækket af sundhedsloven. Det kan du for eksempel i tilfælde, hvor du har udgifter til tandproteser og udvidet tandbehandling. I sådanne situationer, kan du få udvidet helbredstillæg på op til 85 % af dine egne udgifter til tandproteser. Kommunen giver normalt kun tilskud til aftagelige tandproteser, så du skal altså søge før du påbegynder disse typer af behandlinger og få godkendelse fra kommunen.

Er du uhensigtsmæssigt stillet økonomisk, kan du søge kommunen om et personligt tillæg til den del af tandlægeregningen, som et helbredstillæg ikke går ind og dækker. Du kan f.eks. søge et personligt tillæg til egenbetalingen af behandlinger såsom kroner og faste broer.

Hvis du ønsker at få lavet nye tænder? Så kontakt Hvidovre Tandklinik for en konsultation. Det kan du gøre ved at ringe på telefon 3675 1223 eller sende en e-mail på kontakt@hvidovre-tk.dk.

Information om nye tænder i udlandet

Ønsker du at tage til udlandet for at få lavet nye tænder, så er det ikke noget vi anbefaler, idet vores priser er fair, og samtidig er kvaliteten af behandlingen i top, så du er sikker på, at chancen for betændelse i tandkød og kæbe er minimal.

Hvidovre Tandklinik sørger for, at dine forudsætninger for god behandling er så høje som muligt. Nye tænder i udlandet kræver desuden også transport til den pågældende klinik, og man er aldrig sikker på om de reviews man læser online passer. I Danmark har vi visse standarder for kvaliteten, hvilket sikrer optimale forhold for, at de nye tænder du får lavet via tandimplantat, krone, bro eller andet, er i topkvalitet.

Kontakt Hvidovre Tandklinik for en konsultation om den behandling, du ønsker. Det gør du ved at ringe på telefon 3675 1223 eller sende en e-mail på kontakt@hvidovre-tk.dk.

Information om nye tænder i Thailand

Overvejer du stadig at tage til Thailand for at få lavet nye tænder til en favorabel pris, så anbefaler vi naturligvis ikke, at du begiver dig ud i et lotteri. Tandlægerne i Thailand er ikke under danske standarder, hvilket betyder, at du meget vel kan ende hos en tandlæge, som ikke forbedrer dit tandsæt. Det er altså en stor risiko at løbe, at tage til Thailand og modtage behandling, hvis du ikke kender tandlægen og stedet, da der er stor risiko for fejlbehandling.

Hvis du vælger behandling lokalt i Danmark med behandlinger som en aftagelig protese, kan du ofte søge tilskud hos kommunen. Hvis du bliver fejlbehandlet i Danmark modsat Thailand, er du dækket af det danske klagesystem, som kan sikre dig erstatning.

Information om nye tænder i Tyrkiet

Det samme gør sig gældende for Tyrkiet som for Thailand ang. nye tænder. Du risikerer, at du dukker op til en klinik, som ser fuldstændig anderledes ud i virkeligheden end det du har set på internettet. Dermed kan hele din rejse til Tyrkiet være spildt i tilfælde af, at behandlingen var hovedformålet med rejsen. Vi anbefaler derfor, at du benytter dig af de gode forudsætninger, som vi hos Hvidovre Tandklinik kan tilbyde dig i Danmark. Skriv eller ring til os, og lad os vejlede dig.

Hvis du vælger behandling i Danmark med en aftagelig protese, kan du ofte søge tilskud hos kommunen. Hvis du bliver fejlbehandlet i Danmark, er du, modsat hvis du fejlbehandles i Tyrkiet, dækket af det danske klagesystem, som kan sikre dig erstatning.

Hvis du ønsker at få lavet nye tænder? Så kontakt Hvidovre Tandklinik for en konsultation. Det kan du gøre ved at ringe på telefon 3675 1223 eller sende en e-mail på kontakt@hvidovre-tk.dk.

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.