• Skæve tænder kan vi rette med Invisalign eller Inman Aligner, ring til vores tandlæger i dag

Undgå at skære tænder med en bideskinne til en fornuftig pris ved din tandlæge i Hvidovre, København

Undgå at ødelægge din tandemalje med en bideskinne til en lav pris

Ring 36 75 12 23 og få en tid

Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Behandling med bideskinne hos disse omsorgsfulde tandlæger til en fair pris, hvidovre tandlæge er altid parat

Hvad vil det sige at skære tænder?

Har du oplevet at vågne med ubehag eller smerter i kæbeled og -muskulatur? Så kan det være at du skærer tænder i søvne. Hos Hvidovre Tandklinik har vi stor erfaring med at behandle tandskæren eller tandpres (også kaldet bruksisme). Vores omsorgsfulde personale står klar til at hjælpe dig med at passe godt på dit tandsæt.

Jeg er super tilfreds med den behandling jeg har fået fra Hvidovre Tandklinik. Derfor giver jeg dem 5 stjerner for den behandling som jeg har modtaget fra de søde tandlæger.

– Linnea Ø.

⭐⭐⭐⭐⭐

At skære tænder er meget udbredt og mange er slet ikke klar over at de gør det, da det ofte sker i søvne. Måske har din partner oplevet at vågne af lyden eller også har din tandlæge opdaget et øget slid på tænderne, der er kommet af at skære tænder. 

Billig bideskinne i Hvidovre, så undgår du at skære tænder

At skære tænder er, når man gnider eller presser tænderne mod hinanden uden at have mad i munden. Mange er, som nævnt, slet ikke klar over at de gør det, da det ofte sker i søvne eller i anspændte situationer i de vågne timer, hvor tænderne presses sammen og der spændes i kæben. Derfor bliver mange først opmærksom på problemet, når de begynder at få tand- eller kæbeproblemer. Hvis det er tilfældet, kan du trygt ringe til tandlægerne hos Hvidovre Tandklinik eller benytte kontaktformularen her på siden. Vi er klar til at hjælpe dig og vil ved et ordinært tandeftersyn diagnosticere problemet og finde frem til hvilken behandling, der passer bedst til dig.

Årsag og behandling hos Hvidovre Tandklinik i København

Det vides ikke med sikkerhed, hvorfor nogle personer skærer tænder, men man mener at dårlig søvn, stressede perioder og andre faktorer såsom koffein, medicin og nikotin kan være medvirkende til tænderskæren. Derudover kan tændernes fysiske bid, kombineret med tyggemusklernes bevægelse, skabe en uoverenstemmelse, der medfører det store tryk, de fysiske bevægelser og den karakteristiske lyd af at skære tænder.
En ubehandlet tandskæren kan gøre tænderne skæve og i slemme tilfælde give omfattende skader på tandsættet. I værste fald, kan kan tænderne slides helt ned så tandhalsene blottes og det vil være nødvendigt med en større og omkostningstung rekonstruktion. Det er derfor vigtigt med regelmæssige og forebyggende tandlægebesøg, så tandlægen eller tandplejeren kan nå at opdage eventuelle skader på tænderne og finde frem til årsag og behandling.

Du kan også bestille tid til en tandregulering i Hvidovre, København. Ring på 36 75 12 23 eller send dine tandlæger en mail på [email protected].

Ring mig op vedr. bideskinne

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us
First
Bideskinne hos tandlæge til en fast lav pris i København, Hvidovre, Rødovre & Valby

Smertefri behandling med bideskinne

Beskyttelse mod tænderskæren og tandslid kan opnås ved brug af en bideskinne. En bideskinne er en plastskinne, som du kan bruge når du sover. Bideskinnen virker ved at aflaste kæbe- og tyggemusklerne og dermed mindske sammenbiddet mellem tænderne. Den stopper altså ikke tænderskæren, men den forhindrer yderligere slitage på tænderne og hjælper kæbemusklerne til at slappe af. Bideskinnen fremstilles ud fra et tandaftryk af dine tænder, så den passer præcis til dit tandbid. Skinnen vil derfor være smertefri at bruge og vil efter tilvænning være behagelig at have på. Skulle du, mod forventning, have ubehag eller gener ved skinnen, vil den nemt kunne blive tilpasset yderligere.

Hård eller blød bideskinne?

Der findes både hårde og bløde bideskinner. Hos Hvidovre Tandklinik anbefaler vi oftest en hård bideskinne, da den er mere holdbar og effektiv end en blød bideskinne. En hård bideskinne laves i akryl og beskytter tænderne effektivt mod hårde sammenbid og samtidig  aflaste kæbemusklerne effektivt. Du vil dermed slappe mere af i tyggemusklerne og dine tænder slides ikke i samme grad. Denne type bideskinne beskytter tænderne maksimalt når du sover. Med en blød bideskinne, er det stadig muligt at tygge hårdt sammen og den vil dermed ikke mindske kæbe- og muskelsmerter i samme grad.

Læs også om vores tilbud på Invisalign til en fair pris.

Fornuftige priser på bideskinner: Tilpasset dit tandsæt

Bideskinner kommer i forskellige prisklasser og med stor forskel i kvaliteten. Der findes billige bideskinner, der kan købes på forskellige hjemmesider og på apoteket. En billig bideskinne er dog ikke støbt og lavet til netop dine tænder, men er en universal løsning hvor størrelsen desværre ikke passer til alle. En bideskinne, der ikke er lavet til dit tandsæt, kan i værste fald resultere i ændringer i tandstilling og bidfunktionsproblemer, som altså ikke vil afhjælpe tandskæring men derimod forværre dine tandproblemer.

Vi anbefaler at du får lavet en bideskinne, der passer perfekt til dine tænder. Ved en konsultation vurderer vi din situation og finder frem til hvilken løsning, der passer til dit behov. Hvidovre Tandklinik tilbyder altid fornuftige priser med fuld gennemsigtighed.

Bideskinne hos Hvidovre Tandklinik: Nær Valby, Rødovre, Vanløse og København

Hvidovre Tandklinik er placeret i hjertet af Hvidovre på Hvidovrevej, 1 min. gang fra Hvidovre Torv, og 5 min. gang fra Hvidovre Station. Bus 132 holder lige ved døren.

Med bil kan du parkere gratis på Hvidovrevej, ellers kan du få et parkeringskort til at parkere inde i gården, hvis din behandling tager mere end en time.

Vores dygtige behandlere er klar til at hjælpe og rådgive dig. Har du brug for en akut tandlægetid, er du også altid velkommen til at kontakte os på 3675 1223.

Vi ser frem til dit besøg hos Hvidovre Tandklinik.

Hvidovre Tandklinik kan udfører Invisalign behandling til en fair pris

TANDLÆGERNE DER UDFØRER BEHANDLING MED BIDESKINNE ER MEDLEM AF

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Ildebrand

Genhusningsaftale: Under forhandling.

D. 13. jan. opstod en kraftig tagbrand på Hvidovrevej i Hvidovre.

Der har været ildebrand i nogle lejligheder, der lå opad Hvidovre Tandklinik.

Derfor har vi fået vandskade i klinikken.

Vi tager fortsat imod eksisterende og akutte patienter til behandling.

Vi forventer at kunne vende tilbage til vores lokaler snarest: Vi vil oplyse om det, så snart vi ved mere.

Vores patienter bliver kontaktet så hurtigt vi kan, når vi har fået overblik over tider

Ring og hør nærmere på 3675 1223

Eller send en e-mail på [email protected]