Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Tøver du med at gå til tandlægen?

Hos Hvidovre Tandklink har vi stor erfaring med tandlægeskræk. Vores medarbejdere vil gøre alt, hvad de kan for at din oplevelse hos os bliver så god som muligt. Kom på besøg hos Hvidovre Tandklinik, og vi vil hjælpe dig med at få din tandlægeskræk til at forsvinde.

Vi hjælper dig med din tandlægeskræk på Hvidovre Tandklinik

Rigtig mange danskere frygter og dropper at gå til tandlæge i så lang tid, at de først ved tandpine får gjort noget ved det. Kender du til det? Hos Hvidovre Tandklinik er vi godt klar over at det kan være svært at lægge sig i tandlægestolen, hvis man lider af tandlægeskræk (odontofobi). Egentlig er det et forkert ord at bruge ”tandlægeskræk”, for det er sjældent tandlægen, man er bange for, men derimod smerterne, lydene og instrumenterne osv.

For det første er det vigtigt, at man erkender sin angst i stedet for at forsøge at skjule den. Det er ikke flovt at være bange for at gå til tandlæge, for der er mange, der har det ligesom dig. Dernæst er det meget vigtigt at finde en tandlæge, som du har tillid til og som forstår din tandlægeskræk. Hos Hvidovre Tandklinik er vi særligt opmærksom på at det skal være en rar oplevelse for dig i stolen. For os er det vigtigt at gøre en stor indsats for at tage hele processen i dit ønsket tempo. Vi vil altid starte med at give dig en udførlig beskrivelse og forklaring på, hvad vi skal have ordnet, hvad der vil ske og hvordan vi foretage os. Tandlægen vil også forklare undervejs, så du ved hvor langt du er i processen samt holde pauser, hvis der er behov for det. Det er vigtigt for os at fortælle, at vi behandler 100% smertefrit.

Vi behandler 100% smertefrit

Vær ikke bange for at stille krav. Det kan være at lidt stille og rolig musik i ørerne, kan være med til at få dig til at slappe af. Afspændingsøvelser kan også være en god idé, inden du møder op ved tandlægen. Jo mere afslappet du er, jo bedre er det. Bliver påvirkningen med bor eller andre instrumenter for meget for dig, så tøv endelig ikke med at bede om en bedøvelse. Endvidere kan vi foreslå dig, at komme en halv times tid før din behandling og få noget beroligende. Dog skal du sørge for kørelejlighed, da du ikke selv må køre bagefter.

Det behøver ikke at gøre ondt at gå til tandlægen. Det er vores grundholdning. Her hos Hvidovre tandlæge er vi trænede i at afhjælpe tandlægeskræk. Al behandling foregår 100 % smertefrit. Dette er særlig vigtigt, da vi på klinikken specialiserer os i at behandle patienter med tandlægeskræk af alle grader. Book en tid til tandlægen i Hvidovre via kontaktformularen, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

Omsorgsfulde medarbejdere tager hånd om din tandlægeskræk

Klinikkens personale bliver håndplukket, og alle skal bevise deres faglige dygtighed og medmenneskelige kunnen, før de bliver en del af teamet. Det giver tryghed at vide, at tandlægen kender problemet og er indstillet på at tage specielle hensyn. Ofte hjælper det allerede lidt at vide, at man ikke er alene om sit problem, og at personalet er vant til at imødekomme det.

Vi er her hos Hvidovre Tandklinik meget opmærksomme på, at du som patient får en så god og behagelig oplevelse som muligt. Vi ved nemlig at mange, der lider af tandlægeskræk, har haft en smertefuld og ubehagelig oplevelse tidligere.

Hvis man lider af tandlægeskræk, kan det være svært at overholde de regelmæssige besøg ved tandlægen. De kommer derfor først, når de har rigtig ondt i tænderne. Det betyder for det meste, at de har caries (huller i tænder), der har fået lov til at udvikle sig igennem lang tid.

Derfor er det ofte store huller, der skal behandles. Det kan give flere smerter, end hvis hullet var blevet lavet noget før. Derfor er det en god idé at komme regelmæssigt, så vil man ofte opleve, at det ikke er så slemt og tandlægeskrækken vil langsomt aftage.

Kontakt og bestil en tid hos Hvidovre Tandklinik, og vi vil hjælpe dig med at tacklet din tandlægeskræk. Det gør du ved at ringe på telefon 3675 1223, skrive i vores kontaktformular eller sende en e-mail til kontakt@hvidovre-tk.dk.

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.