Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

En teleskopprotese er den praktiske løsning, hvis du har brug for tandprotese

Med en teleskopprotese får du en protese, der sidder godt og ser pæn ud, da der ikke er nogen synlige bøjler. Hvidovre Tandklinik kan hjælpe dig til at få smilet tilbage. Læs mere på siden om teleskopprotese.

Hvad er en teleskopprotese eller tandprotese?

Med en teleskopprotese får du en protese, der sidder godt og ser pæn ud, da der ikke er nogen synlige bøjler. Hvidovre Tandklinik kan hjælpe dig til at få smilet tilbage.

En teleskopprotese er en aftagelig delprotese uden bøjler. Den kan hægtes fast på to til seks tilbageværende tænder. Tænderne skal bearbejdes på en måde, så protesen kan “klikkes fast”. De tilbageværende, bearbejdede tænder passer således i protesen som “fod i hose”.

Hør også mere om Invisalign hos Hvidovre Tandklinik.

Få en god pris på tandprotese hos Hvidovre Tandklinik

Teleskopproteser fra Hvidovre Tandklinik er lavet af højeste kvalitet, og laves specifikt til din tandsituation. Vi glæder os til at hjælpe dig med en god teleskopprotese til en god pris. Vores tilbud om behandling lever op til alle gældende standarder og udføres kun af erfarne og certificerede behandlere. Vi er specialiserede i teleskopproteser, og sidder klar ved telefonen til at rådgive dig omkring en ny teleskopprotese. Du er velkommen til at ringe til os på 36 75 12 23 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du mangler noget af tandsættet.

Kun en tandlæge kan give dig en teleskopprotese

Mange patienter får opmålt, og lavet deres proteser hos en protetiker. Det kan dog ikke lade sig gøre, når der er tale om teleskopproteser, fordi tænderne skal forarbejdes på en måde, så protesen kan sidde fast. Det må kun en tandlæge foretage.

Du kan kontakte os og bestille en tid til tandlægen hos Hvidovre Tandklinik på telefon 36 75 12 23 eller på e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk.

Ring – og hør mere om en teleskopprotese

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

Behandling med en moderne teleskopprotese i Hvidovre

Vores teleskopproteser er af en helt særlig kvalitet og udføres af en specialist. Hvidovre Tandklinik er din lokale tandlæge placeret i hjertet af Hvidovre på Hvidovrevej, 1 min. gang fra Hvidovre Torv. Der er 5 min. gang fra Hvidovre Station, og bus 132 holder lige ved døren, så du kan let komme til tandlæge og få foretaget en teleskopprotese.

Vha. bil kan du parkere gratis på Hvidovrevej, og ellers kan du få et parkeringskort til at parkere ind i gården, hvis din behandling med en teleskopprotese tager mere end 1 time.

Vores dygtige behandlere er klar til at hjælpe dig med almindelige tandeftersyn, teleskopprotese, tandregulering, tandimplantater, og meget mere. Vi ser frem til dit besøg hos tandlægen i Hvidovre.

Hør om en teleskopprotese er det rigtige for dig

En teleskopprotese er en solid og praktisk protese. Det er dog ikke alle der kan få sådan en. Der skal være mindst to og højst seks tænder til at holde protesen fast. Ydermere skal tænderne være i en stand, så de kan holde protesen fast.

Kontakt os på telefon eller via kontaktformularen, hvis du vil bestille en forundersøgelse og finde ud af, om du kan drage fordel af en aftagelig teleskopprotese.

Her kan du kontakte os og bestille en tid til tandlægen hos Hvidovre på telefon 36 75 12 23.

En teleskopprotese koster gerne mindre end et tandimplantat. Den giver smilet tilbage og koster 10.500,- kr.

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.