Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Få et pænt og lige tandsæt i Hvidovre, København med tandregulering: Inman Aligner eller Invisalign

Hvis du gemmer dit smil eller måske holder dit smil tilbage pga. skæve tænder eller lignende, så har vi de rette erfaringer med tandregulering klar til dig for at rette op på det. På denne side kan du læse om tandregulering og hvad du kan gøre.

FÅ DET PÆNE OG SNORLIGE TANDSÆT SOM DU ALTID HAR DRØMT OM

Hvis du gemmer dit smil eller måske holder dit smil tilbage pga. skæve tænder eller lignende, så har vi de rette erfaringer med tandregulering klar til dig for at rette op på det.

Tandregulering er et tilbud om behandling, som kan være nødvendig, for at rette op på stillingen af tænderne. Hvidovre Tandklinik nær København har et tilbud om hurtig, god og effektiv behandling. Vores erfaringer siger, at tandregulering ofte tager 6-16 uger på vores klinik nær København. 

Behandling med Inman Aligner eller Invisalign foretages af forskellige årsager. Disse årsager kan være kosmetiske, skæve tænder, trangstilling, diastemata (store mellemrum mellem fortænderne) mm., som i værste fald kan give patienten psyko-sociale problemer, i form af manglende lyst til at smile/grine med åben mund osv.  

Vores erfaringer viser, at tandstillingsfejl i visse tilfælde kan medføre tandslid eller smerter i kæbeled og tyggemuskler pga. forkert belastning af disse. Tandregulering nær dig i København, vil være en god investering

Hvilke fordele er der ved Inman Aligner?

  1. Aftagelig bøjle, så du kan spise uden at få mad i bøjlen
  2. Inman Aligner er væsentlig mere usynlig end togskinner da den ikke sidder udenpå tænderne

Anmeldelse af tandregulering

“Jeg er super tilfreds med den behandling som jeg har fået fra Hvidovre Tandklinik. Derfor giver jeg de søde tandlæger 5 stjerner for den tandregulering som jeg har modtaget” – Linnea Ø. ⭐⭐⭐⭐⭐

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

HVAD KOSTER TANDREGULERING MED INMAN ALIGNER?

Tandregulering med Inman Aligner koster 17.500 kr.

Tilbud om tandregulering med Inman Aligner eller Invisalign til en favorabel pris i København

Hos Hvidovre Tandklinik tilbyder vi tandregulering med en enkel, aftagelig bøjle; en behandling, der har en overskuelig varighed. Vi retter dine skæve tænder i fronten uden at påvirke dit bid i nævneværdig grad, og denne evt. ændring initieres for at rette på dybt bid eller andre bidfunktionelle eller ortodontiske problemer. 

EFFEKTIVE TYPER AF TANDREGULERING: GODE ERFARINGER HOS Hvidovre Tandklinik, København

Hvidovre Tandklinik i København tilbyder flere former for tilbud om tandregulering med gode erfaringer i København:

Fælles for alle metoder er, at de er aftagelige skinner/bøjler, der er gennemsigtige/transparente. Inman Aligner benyttes til at rette de forreste 4 fortænder i overmunden og undermunden, mens Invisalign er et godt tilbud til at rette både store og små tandstillingsproblemer. I samråd med os finder vi sammen ud af, hvilket tilbud der passer lige netop dine tænder og disses behov og dit budget.

GØR DET ONDT AT FÅ RETTET TÆNDER? VORES ERFARINGER SIGER NEJ

Det gør ikke ondt at få rettet tænder via Clear Aligner, Invisalign og Inman Aligner. De fleste udtrykker lidt ubehag, men almindelig smertestillende medicin i form af (1 gram panodiler x 3 dagligt) vil tage de værste symptomer. Det siger vores erfaringer som professionel tandlæge i Hvidovre, København, med mange års erfaring inden for tandregulering.

Der er ligeledes forskel på, om man retter tænderne som ung eller som ældre, da tandregulering på unge generelt er mindre ubehageligt pga. rodhindens tykkelse, som gør at fornemmelsen for ubehag opleves mindre. Vi foretager tandretning og behandling af voksne såvel som unge.

Vi er din tandlæge i Hvidovre, København, der kan udføre professionel tandregulering. Kontakt os og hør mere om pris og tilbud på: Invisalign, Inman Aligner og Clear Aligner. Hør også mere om vores erfaringer ift. tandregulering.

Tandregulering med Inman Aligner til lav pris hos Hvidovre Tandlæge,

Effektiv og prisvenlig behandlingstilbud med enten Inman Aligner, Invisalign eller Clear Aligner med eller uden finansiering

Det er en billig, men effektiv form for tandregulering. Prisen er lav, fordi metoden og den kortere behandlingstid muliggør, at prisen er omkring 17.500 kr. for den samlede behandling for én kæbehalvdel. Det er muligt at betale på afdrag efter aftale med Hvidovre Tandklinik i København.

Hvorfor er tandregulering med Inman Aligner så billigt i København?

Vores tilbud om tandregulering med Inman Aligner er billigt fordi vi er professionelle og har prøvet at foretage behandlingen mange gange, så vi ved, hvad der skal til for at du får en god behandling. Vi har mange erfaringer med proceduren og er vant til at udføre behandlingen. Derfor kan vi føre en lav pris. Udover du får en god pris på Inman Aligner i København, kan du også benytte dig af vores andre tilbud. Vi glæder os til at byde dig velkommen til tandregulering med Inman Aligner i København, som er et godt tilbud til en fornuftig pris. Bor du tæt på København, eller er du villig til at rejse for at få en god behandling? Så kom forbi Hvidovre Tandklinik, og få rettet dine skæve tænder af dygtige specialister.

Bøjlen er aftagelig og et tilbud om hurtig tandregulering i København

Udover den korte behandlingstid, så har vores tilbud om Inman Aligner den fordel at det sker uden fastsiddende bøjle (togskinner) på tænderne. Du skal kun bære den 16-20 timer i døgnet, så hvis du skal ud i forbindelse med sociale arrangementer, kan du bare lade bøjlen blive derhjemme. Bøjlen virker naturligvis kun, når du har den på, men dette behandlingstilbud giver større frihed idet vi ofte anbefaler retentionstråd for at bevare tandreguleringen.

Hør mere om retentionstråd og Inman Aligner ift. vores erfaringer ang. tandregulering – vi sigter efter at være bedst og billigst

Inman Aligner’en er let at tage af og på når man skal spise, børste tænder, tale mm., og som med mange andre løsninger inkl. Invisalign og togskinner, er retentionstråd en god løsning. Denne metaltråd bag tænderne, kommer vi på efter du har gået med Inman Aligner i de antal uger du skal. Det sikrer at vores tandregulering, fungerer bedst muligt. Det er i hvert fald det vores erfaringer siger ift. tandregulering.

Tandregulering med Inman Aligner er et tilbud som du kan få hos Hvidovre Tandklinik i København – vi sigter efter at være bedst og billigt på pris og kvalitet

Kontakt os og få et tilbud om konsultation til tandregulering hos Hvidovre Tandklinik for Inman Aligner eller Invisalign. Her har vi glade tandlæger en ordning om fair pris på vores behandlinger.

Tilbud på Inman aligner, Invisalign eller Clear Aligner hos tandlæger med masser af gode erfaringer i København

Ved tandregulering i både over- og undermund kan behandlingen blive billigere. Kontakt Hvidovre Tandklinik i København og få et tilbud på en konsultation til tandregulering med Inman Aligner, Invisalign eller Clear Aligner. Hør også mere om vores erfaringer ift. tandregulering med Inman Aligner eller Invisalign.

TANDREGULERING I HVIDOVRE, KØBENHAVN MED MANGE FORDELE:

Tandreguleringen tager kun 6-16 uger siger vores erfaringer

Tilbud om tandregulering med Inman Aligner i Hvidovre, København – vi sigter efter at være bedst og billigst

Inman Aligner er ud fra vores erfaringer et tilbud, der retter skæve fortænder hurtigt, effektivt og billigt.

Tidligere har tandregulering (at få rettet skæve tænder) været meget tidskrævende. Men den nye metode med ”Inman Aligner” muliggør retning af skæve fortænder i løbet af bare 6-16 uger siger vores erfaringer. Simple korrektioner tager ifølge vores erfaringer oftest lidt kortere tid (6 uger), mens lidt mere komplekse behandlinger vil tage lidt længere (3-4 måneder). Bøjlen er aftagelig, og vi hjælper dig ift. om der skal påsættes retentionstråd på vores klinik i København.

Udover den korte behandlingstid, så har tandregulering med Inman Aligner den fordel, at det sker uden fastsiddende bøjle (togskinner) på tænderne. Du skal kun bære Inman Aligner 16-20 timer i døgnet, så hvis du skal ud i forbindelse med sociale arrangementer, kan du bare lade bøjlen blive derhjemme. Vores erfaringer siger også, at bøjlen naturligvis kun virker, når du bruger den. Inman Aligner i København er en del af vores tilbud, hvor du får tandregulering til en fornuftig pris. Retentionstråd anbefaler vi også som en del af vores tilbud om tandregulering i København. Ring og hør mere.

Overvejer du at få behandling med Inman Aligner, så læs om vores tilbud og erfaringer

Inman Aligner skinnen bliver justeret så den passer til dine tænder. Skinnen skal sidde på tænderne i 16-20 timer om dagen, så længe behandlingen varer, men det er muligt at tage den af i op til 6 timer om dagen. Bæres den mindre går behandlingen langsommere. Skinnen er ikke usynlig, den består af en plastflange på indersiden af tænderne, med en bøjlegren der skubber udad, samt en bøjlegren på ydersiden af tænderne, som skubber tænderne indad. Skinnen trækker og presser forsigtigt men sikkert dine tænder på plads i tandbuen.

Tilbud om metaltråd bag tænderne eller retentionstråd ifm. tandregulering til en lav pris i København

Tænderne kan dreje sig tilbage igen efter måneder eller år, hvis man ikke gør noget for at forebygge at det sker. Når behandlingen er slut skal der derfor bæres en tynd metaltråd (retentionstråd) på bagsiden af de rettede tænder, som skal bæres resten af livet, for at hindre tilbagevandring af tænderne til udgangs-positionen.

Tænderne kan blive ømme de første dage (hvor almindelige panodiler kan tages for at mindske ømheden). De første to uger er den periode, hvor der sker mindst tandregulering. Der kan i begyndelsen af behandlingen også være øget spytsekretion (øget mængde spyt i munden) samt problemer med udtale af fx s-lyde, da bøjlen kommer til at fylde noget i munden. Ved at læse højt i et par timer, kan man vænne sig mere til, hvordan ordlyden høres, så man kan korrigere for den udtale, der måtte forekomme. Kontakt Hvidovre Tandklinik og hør mere om tandregulering med Inman Aligner til en fair pris.

Billig og effektiv tandregulering med Inman Aligner i København – vi sigter efter at være bedst og billigst

I løbet af tandreguleringen med skinnen skal du til kontrol på klinikken hver 2.-3. uge af et kvarters varighed. Det er bedst ifølge vores erfaringer.

Vi hjælper dig med at vælge, hvilket behandlingstilbud, som passer din situation bedst, og er mest effektiv og mindst indgribende. Hvad enten det er Inman Aligner, Clear Aligner eller Invisalign, så ønsker vi en god oplevelse fra start til slut, for din tandreguleringsoplevelse.

Mød tandlæger med masser af gode erfaringer, ift. vores tilbud om tandregulering, med Inman Aligner i København – og så til en lav pris

Sig farvel til skæve tænder. Vi byder nye patienter velkommen på Hvidovre Tandklinik nær dig i København. Her har vi et effektivt og billigt tilbud om tandregulering vha. Inman Aligner, hvor gode tandlæger med masser af erfaring er tilknyttet. Efter endt behandling skal du have retentionstråd på, da vores erfaringer viser, at det hjælper dit tandsæt med at opretholde sin tandregulering.

Kom forbi og hør mere om vores tilbud omkring tandregulering med Inman Aligner i København til en lav pris. Vi glæder os til at fortælle om vores erfaringer og behandle dine skæve tænder, så du får et snorlige smil.

Contact Us