Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Har du huller i tænderne?

Har du huller i dine tænder? Så skal du til tandlæge. Tandlægerne hos Hvidovre Tandklinik i Storkøbenhavn er søde og omsorgsfulde, og er klar til at hjælpe dig med professionel behandling.

Tandlægerne i Hvidovre har god erfaring med at behandle huller i tænderne, en knækket tand, manglende tænder, ondt i tænder og skæve tænder. Book tid til tandlægen i Hvidovre via kontaktformularen, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

Huller i tænderne

Hos Hvidovre Tandklinik har vi god erfaring med at behandle huller i tænderne, en knækket tand, manglende tænder, ondt i tænder og skæve tænder. Alt afhængigt af dit behov, kan du få en behandling, som udføres omsorgsfuldt og professionelt, så du får det bedste udgangspunkt for god livskvalitet efter en behandling af vores tandlæger. 

Kontakt Hvidovre Tandklinik for en konsultation. Det gør du ved at ringe på telefon 3675 1223 eller sende en e-mail på kontakt@hvidovre-tk.dk.

Børst dine tænder grundigt, så kan du undgå huller i tænder

Vi anbefaler naturligvis, at du altid sørger for at børste dine tænder grundigt, da det er den mest forebyggende behandling mod huller i tænderne. 

Brug tandtråd mellem hver tand, så du undgår caries mellem tænderne. Tandtråd er den mest forebyggende behandling for at undgå huller i mellemrummene mellem dine tænder, hvor tandbørsten ikke kan komme til. Læs også mere om Invisalign.

Vi behandler huller i tænderne omsorgsfuldt og professionelt

Book en tid og kom til et tandeftersyn eller en konsultation omkring dit tandsæt, så kan vi hjælpe dig, hvis du har et hul i en tand. Det kan være du skal have en plastfyldning, så vi får stoppet forværringen af hullet i tanden. Jo før du kommer til tandlægen, jo før kan vi stå for at få at foretage et tandeftersyn og modvirke caries og flere tandproblemer. 

Vi kan vejlede dig i, hvordan du fremover undgår at der kommer caries i dit tandsæt. Kontakt klinikken og hør mere om, hvordan vi vejleder dig i at undgå cariesangreb, så kan du få en tid til et tandeftersyn og opleve vejledningen fra vores professionelle tandlægepersonale.

Læs også om, hvordan vi behandler skæve tænder med Invisalign. En teknologi, som er designet til at gøre det mere behageligt at bære bøjle. Invisalign er en gennemsigtig og aftagelig bøjle, som behandler effektivt. Det er ofte kun nødvendigt at behandle i 6-16 uger, hvis dit tandsæt godkendes til behandling med Invisalign.

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

Hvorfor gør huller i tænderne ondt?

Huller i tænderne gør ondt fordi tandnerven bliver generet af bakterier, som er nået tandnerven via hullerne i dine tænder. Hullerne skyldes, at tandens emalje og tandbenet nedbrydes af syre. Denne syre opstår ved, at bakterier i tandbelægninger (plak og biofilm) nedbryder sukkerstoffer i din mund. Derved får bakterierne adgang til tandnerven, hvor der kan opstå smerte. Oplever du ondt i tænderne, skal du derfor booke en tid til et tandeftersyn, så vi kan hjælpe dig af med smerterne i dine tænder.

Normalt giver caries ingen symptomer i stadie 1 og 2, hvor der som reelt ingen smerte er, men tandlægen kan se og behandle stadie 1 og 2. Derfor er det vigtigt du kommer ind til et eftersyn, så vi når at rode bod på skaden før det udvikler sig til stadie 3 med smerter, og behov for tandfyldning. 

Kontakt tandlægerne i Hvidovre via kontaktformularen, på e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

Hvordan hjælper flour mod huller i tænderne?

Flourid kan hjælpe med at beskytte dine tænder mod huller. Det fungerer ved, at fluortandpasta nedsætter hastigheden, hvorved, at emaljen opløses af den mælkesyre, som dannes af bakterierne. Denne hastighed sænkes med ca. 50 procent, i forhold til, hvis man ikke bruger fluortandpasta.

Mange huller i tænderne skyldes dog ikke mangel på fluor, men manglende rengøring af tænderne. Dermed er regelmæssig tandbørstning en forudsætning for at undgå stigning i caries. Fluorid hjælper altså kun ved at hæmme opløsningen af tandens mineral.

Hos Hvidovre Tandklinik kan vi behandle dine tænder med flour, hvis du ønsker dette. Det kræver ganske enkelt, at du kommer ind på tandklinikken, og får en behandling. Du er derfor velkommen til at booke en tandtid hos Hvidovre Tandklinik, så sørger vi for, at der klart til, at du kommer på besøg. Kontakt os enten via vores kontaktformular, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

Hvordan kan nedbrydning af emalje opdages før det udvikler sig negativt?

Med et godt øje, spejl eller loop, kan du måske selv opdage nedbrydning af din tandemalje, så du kan komme til behandling før det har udviklet sig til svær caries. Vi anbefaler dog ikke, at du overlades til denne vurdering selv, men netop kommer til en professionel tandlæge, som kan vurdere dette for dig. En professionel tandrensning koster 320,- kr. uden statsligt tilskud, og er en forebyggende behandling vi anbefaler. Du kan også se vores andre priser på forskellige behandlinger her.

Nedbrydningen i tandens overflade viser sig som uigennemsigtige hvidlige områder i emaljen, og nogle gange i mere udtalte tilfælde, såsom områder med huller.

Vi glæder os til, at du kommer på besøg hos de søde og dygtige tandlæger i Hvidovre. Book en tid på telefon +45 3675 1223, på e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk, eller via kontaktformularen.

Gode råd til at undgå huller eller caries i tænderne

  • Det er en god idé at børste sine tænder inden store mængder sukker. 
  • Lav tidsperioder, hvor du må indtage sukker/syre. Eksempel: Spis slik én dag i weekenden – i stedet for at spise lidt slik i løbet af hele ugen.
  • Få børstet dine tænder grundigt både morgen og aften.
  • Vælg en fluortandpasta, da det beskytter dine tænder mod huller. Flouren hjælper emaljen, til at være mere robust, overfor bakterier.
  • Det er en god idé at bruge tandtråd, så man på den måde kan fjerne bakterier og skidt mellem tænderne.

Hvis man får et hul i en tand – skal man oftest have foretaget en behandling, som en plastfyldning.

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.