Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Hvem er vi?

Hvidovre Tandklinik er en centralt beliggende tandlægeklinik i Hvidovre, hvor al vores fokus ligger på at vores patienter skal have en tryg og god oplevelse med etisk korrekte behandlinger af meget høj kvalitet til rimelige priser.

Vi tilbyder rådgivning og tandpleje med fokus på vore patienters behov. Vi tager altid udgangspunkt i mennesket bag tænderne, og vi tilstræber en behagelig atmosfære fra receptionen til tandlægestolen.

Vi går op i kvalitet og yder vores bedste hver dag. Vi er veluddannede og erfarne, og vi anvender den nyeste teknologi. Vi deltager løbende i efteruddannelse og kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber, og vi tilstræber et positivt og udviklende arbejdsmiljø. Derfor bruger vi løsninger som Invisalign, hvor kvalitet og faglighed spiller en stor rolle, så du får den bedste behandling.

Vores klinik er en klinik med engagerede, ambitiøse og velkvalificerede professionelle medarbejdere.

Vi ønsker at tilbyde vores patienter den bedst mulige behandling, fordi vi mener at vores patienter fortjener denne mulighed.

Ring på 36 75 12 23, hvis du har spørgsmål.

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

Vores filosofi er at sikre at vores patienter har egne og sunde tænder livet igennem

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi formår alligevel at holde et fornuftigt pris-niveau.

Vi arbejder efter de nyeste principper med det klare formål om at opnå den kortest mulige – og mest behagelige – behandlingstid for patienten.
For os er det afgørende, at patienten føler sig godt tilpas og velorienteret igennem hele forløbet. Derfor tilbyder vi venlige mennesker og trygge rammer i moderne omgivelser – og ingen ventetid.

Kom til almen behandling og tandregulering nær København.

På klinikken foretager vi stort set alle typer af tandbehandling på patienter i alle aldre

Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag at gå til tandlæge, og at der kan være angst forbundet med et tandlægebesøg. Derfor strækker vi os meget langt på klinikken for at gøre din oplevelse af at gå til tandlæge, så behagelig og rar, som overhovedet mulig.

Vi glæder os meget til at se dig, din familie og venner på klinikken, hvor vi vil gøre alt for at vise dig, at det godt kan være en rar oplevelse at gå til tandlæge.

Personale

Tandlæge Ammar Al-Moalem

Ammar har siden sin afgang fra Københavns Universitet konstant opdateret sin faglige viden med efter- og videre-uddannelse. Han deltager i adskillige kurser og konferencer i ind- og udland hvert år. Ammar har udviklet særlige kompetencer inden for implantatbehandlinger, samt omfattende krone-/brobehandlinger. Ammar arbejder med langsigtede behandlingsplaner, der skal sikre vores patienter egne smukke og funktionsdygtige tænder hele livet.

Desuden har Ammar i mange år arbejdet målrettet på at yde en professionel service og behandling til vores patienter. Behandlingen skal være moderne og af høj kvalitet, og patienterne skal føle sig godt informeret og behandlet.

Endvidere arbejder Ammar på at skabe en klinik, hvor medarbejderne føler, de udnytter deres evner, har mulighed for at udvikle sig og har et godt arbejdsmiljø.

Iben Riise, Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole, og har siden 1993 været klinikejer af tandklinikken på Strandmarksvej i Hvidovre, som hun solgte i 2015, for at slutte sig til Hvidovre Tandklinik.

Ibens kerneområde er genopbygning af svækkede og medtagede tænder, og har derfor fokus på hele tandsættet. Iben har mange års erfaring med små såvel  som store behandlinger indenfor plast, tandkroner og tandbroer, rodbehandlinger mm. Hun er derfor ekspert i at give folk det smil, de altid har drømt om eller afhjælpe folk, der har problemer med slidte og ømme tænder, hovedpine eller kæbeledsproblemer.

Flere af Ibens patienter lider af forskellige niveauer af tandlægeskræk, så hun er vant til at give sig særlig god tid, være nænsom og tage hensyn.

Rasha, Tandlæge

Rasha blev uddannet tandlæge i 2011 hos Panum i København.

Foruden at være en rigtig dygtig tandlæge, så har Rasha også mange sprogfærdigheder i dansk, engelsk og arabisk. Hvilket hjælper rigtig mange mennesker på vores klinik i Hvidovre.

Rasha udfører alle tandbehandlinger, men er vores specialist inden for tandregulering med Invisalign, og har mange tilfredse og glade patienter.

Astrid, klinikassistent

Astrid har haft sin elevtid her på klinikken og blev uddannet klinikassistent juni 2020.

Hun har nu fast arbejde på klinikken, og både vi og patienterne er rigtig glade for hende.

Du møder hende altid med et stort smil på læben.

Linda, Klinikassistent

Blev uddannet på København Tandlægeskole som klinikassistent i 2000 og har været ansat hos Hvidovre Tandklinik lige siden.
Linda har bred erfaring med at hjælpe til under alle former for tandbehandlinger. Desuden foretager hun tandrensninger, tandaftryk mm.

Linda er rigtig god til at tage sig af angste patienter, og bestræber sig på at give dig omsorg og tryghed så du føler dig i gode hænder.

Valbona, Klinikassistent

Valbona er en af vores kompetente medarbejdere med stor interesse for faget. Valbona deltager i alt arbejde på klinikken såsom røntgenoptagelser, aftryk, tandrensning m.m. og kan også findes i receptionen, hvor hun med et godt humør modtager patienterne. Valbona er meget glad for sit arbejde, som hun udfører ordentligt og samvittighedsfuldt her hos Hvidovre tandlæge nær dig.

Xenia, Klinikassistent

Xenia har været ansat som elev på klinikken siden oktober 2018 og bliver udlært april 2021, hvor hun blev fastansat på fuldtid.

Xenia arbejder som tandklinikassistent og udføre mange behandlinger såsom røntgenoptagelser, aftryk, tandrensning . Derudover, er hun altid i godt humør, smilende og snaksaglig.

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Derudover støtter vi

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Vi støtter Kunsten at redde liv

Ring mig op

Contact Us

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.

Patient hos tandlæge Hvidovre
Patient hos tandlæge Hvidovre
Patient hos tandlæge Hvidovre