Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Hvem er vi?

Hvidovre Tandklinik er en centralt beliggende tandlægeklinik i Hvidovre, hvor al vores fokus ligger på at vores patienter skal have en tryg og god oplevelse med etisk korrekte behandlinger af meget høj kvalitet til rimelige priser.

Vi tilbyder rådgivning og tandpleje med fokus på vore patienters behov. Vi tager altid udgangspunkt i mennesket bag tænderne, og vi tilstræber en behagelig atmosfære fra receptionen til tandlægestolen.

Vi går op i kvalitet og yder vores bedste hver dag. Vi er veluddannede og erfarne, og vi anvender den nyeste teknologi. Vi deltager løbende i efteruddannelse og kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber, og vi tilstræber et positivt og udviklende arbejdsmiljø. Derfor bruger vi løsninger som Invisalign, hvor kvalitet og faglighed spiller en stor rolle, så du får den bedste behandling.

Vores klinik er en klinik med engagerede, ambitiøse og velkvalificerede professionelle medarbejdere.

Vi ønsker at tilbyde vores patienter den bedst mulige behandling, fordi vi mener at vores patienter fortjener denne mulighed.

Ring på 36 75 12 23, hvis du har spørgsmål.

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us
First
Indgangen til tandlægen i Hvidovre på Hvidovrevej

Vores filosofi er at sikre at vores patienter har egne og sunde tænder livet igennem

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi formår alligevel at holde et fornuftigt pris-niveau.

Vi arbejder efter de nyeste principper med det klare formål om at opnå den kortest mulige – og mest behagelige – behandlingstid for patienten.
For os er det afgørende, at patienten føler sig godt tilpas og velorienteret igennem hele forløbet. Derfor tilbyder vi venlige mennesker og trygge rammer i moderne omgivelser – og ingen ventetid.

Kom til almen behandling og tandregulering nær København.

På klinikken foretager vi stort set alle typer af tandbehandling på patienter i alle aldre

Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag at gå til tandlæge, og at der kan være angst forbundet med et tandlægebesøg. Derfor strækker vi os meget langt på klinikken for at gøre din oplevelse af at gå til tandlæge, så behagelig og rar, som overhovedet mulig.

Vi glæder os meget til at se dig, din familie og venner på klinikken, hvor vi vil gøre alt for at vise dig, at det godt kan være en rar oplevelse at gå til tandlæge.

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Derudover støtter vi

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Vi støtter Kunsten at redde liv

Hvem er vi?

Ammar kan hjælpe dig på Hvidorve Tandklink i København

Tandlæge Ammar Al-Moalem

Ammar har siden sin afgang fra Københavns Universitet konstant opdateret sin faglige viden med efter- og videre-uddannelse. Han deltager i adskillige kurser og konferencer i ind- og udland hvert år. Ammar har udviklet særlige kompetencer inden for implantatbehandlinger, samt omfattende krone-/brobehandlinger. Ammar arbejder med langsigtede behandlingsplaner, der skal sikre vores patienter egne smukke og funktionsdygtige tænder hele livet.

Desuden har Ammar i mange år arbejdet målrettet på at yde en professionel service og behandling til vores patienter. Behandlingen skal være moderne og af høj kvalitet, og patienterne skal føle sig godt informeret og behandlet.

Endvidere arbejder Ammar på at skabe en klinik, hvor medarbejderne føler, de udnytter deres evner, har mulighed for at udvikle sig og har et godt arbejdsmiljø.

Iben er behandler i Hvidovre, KBH, og kan hjælpe dig med dine tænder

Iben Riise, Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole, og har siden 1993 været klinikejer af tandklinikken på Strandmarksvej i Hvidovre, som hun solgte i 2015, for at slutte sig til Hvidovre Tandklinik.

Ibens kerneområde er genopbygning af svækkede og medtagede tænder, og har derfor fokus på hele tandsættet. Iben har mange års erfaring med små såvel  som store behandlinger indenfor plast, tandkroner og tandbroer, rodbehandlinger mm. Hun er derfor ekspert i at give folk det smil, de altid har drømt om eller afhjælpe folk, der har problemer med slidte og ømme tænder, hovedpine eller kæbeledsproblemer.

Flere af Ibens patienter lider af forskellige niveauer af tandlægeskræk, så hun er vant til at give sig særlig god tid, være nænsom og tage hensyn.

Tandlæge i København der udfører tandretning for voksne

Rasha, Tandlæge

Rasha blev uddannet tandlæge i 2011 hos Panum i København.

Foruden at være en rigtig dygtig tandlæge, så har Rasha også mange sprogfærdigheder i dansk, engelsk og arabisk. Hvilket hjælper rigtig mange mennesker på vores klinik i Hvidovre.

Rasha udfører alle tandbehandlinger, men er vores specialist inden for tandregulering med Invisalign, og har mange tilfredse og glade patienter.

Nadia er behandler i Hvidovre, København og kan hjælpe dig med dine tænder

 Nadia, Tandplejer

Uddannet fra SKT (Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere)

Nadias arbejdsområder er undersøgelse, diagnosticering, tandrensning og behandling af tandkødssygdomme (paradentose).

Nadia arbejder tæt sammen med tandlægerne og tager sig af paradentosebehandlingerne, men henviser ved behov af mere kompliceret behandling samt operationer til klinikkens tandlæger.

Hun udfører også mindre plastfyldninger samt hjemmeblegning og aftryk af bideskinner i tilfælde af broxisime (skærer tænder). Nadias spidskompetence er forebyggelse af sygdomme i mundhulen og instruktion i hjemmetandpleje, så sygdomme undgås.

Nadia sørger for at holde sig opdateret og har deltaget i mange efteruddannelseskurser, bl.a. operativ cariesterapi, laserkursus, analgesi og håndtering af fobiske patienter.

Astrid, klinikassistent

Astrid har haft sin elevtid her på klinikken og blev uddannet klinikassistent juni 2020.

Hun har nu fast arbejde på klinikken, og både vi og patienterne er rigtig glade for hende.

Du møder hende altid med et stort smil på læben.

Linda, Klinikassistent

Blev uddannet på København Tandlægeskole som klinikassistent i 2000 og har været ansat hos Hvidovre tandlæge lige siden.
Linda har bred erfaring med at hjælpe til under alle former for tandbehandlinger. Desuden foretager hun tandrensninger, tandaftryk mm.

Linda er rigtig god til at tage sig af angste patienter, og bestræber sig på at give dig omsorg og tryghed så du føler dig i gode hænder.

Valbona, Klinikassistent

Valbona er en af vores kompetente medarbejdere med stor interesse for faget. Valbona deltager i alt arbejde på klinikken såsom røntgenoptagelser, aftryk, tandrensning m.m. og kan også findes i receptionen, hvor hun med et godt humør modtager patienterne. Valbona er meget glad for sit arbejde, som hun udfører ordentligt og samvittighedsfuldt her hos Hvidovre tandlæge nær dig.

Xenia, Klinikassistent

Xenia har været ansat som elev på klinikken siden oktober 2018 og bliver udlært april 2021, hvor hun blev fastansat på fuldtid.

Xenia arbejder som tandklinikassistent og udføre mange behandlinger såsom røntgenoptagelser, aftryk, tandrensning . Derudover, er hun altid i godt humør, smilende og snaksaglig.

Ring mig op

Contact Us
First

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.

Patient hos tandlægen i Hvidovre
Patient hos tandlæge Hvidovre
Patient hos tandlæge Hvidovre
Patient hos tandlæge Hvidovre

Ildebrand

Genhusningsaftale: Under forhandling.

D. 13. jan. opstod en kraftig tagbrand på Hvidovrevej i Hvidovre.

Der har været ildebrand i nogle lejligheder, der lå opad Hvidovre Tandklinik.

Derfor har vi fået vandskade i klinikken.

Vi tager fortsat imod eksisterende og akutte patienter til behandling.

Vi forventer at kunne vende tilbage til vores lokaler snarest: Vi vil oplyse om det, så snart vi ved mere.

Vores patienter bliver kontaktet så hurtigt vi kan, når vi har fået overblik over tider

Ring og hør nærmere på 3675 1223

Eller send en e-mail på [email protected]