Engageret personale

  Behagelige omgivelser

  Høj kvalitet

  Modtag tandretning hos Hvidovre Tandklinik, København

  Selvtilliden omkring det at smile kan være svært, hvis du er generet af skæve tænder eller en uhensigtsmæssig tandstilling. Begge dele kan være årsag til smerter, problemer med almindelig tandhygiejne og usikkerhed omkring dit udseende, når du smiler. Måske undlader du ligefrem at smile stort eller du har lært dig selv at smile på en måde, så du kan skjule dine tænder.

  Modtag behandling hos Hvidovre Tandklinik til en fair pris. Book en tid til en konsultation omkring tandretning

  Invisalign er en behandling hos Hvidovre Tandklinik i København. Vi udfører tilbuddet til en fair pris, fordi vi ved, at dit smil betyder meget for dig. 

  Det kan være enormt hæmmende både for dit sociale liv og dit arbejdsliv, hvis du har ikke får foretaget tandretning og går rundt med skæve tænder. Heldigvis kan der gøres noget ved det.

  Hos Hvidovre Tandklinik kan vi hjælpe dig med at få et smil, som du vil have rigtig svært ved at holde tilbage.

  Ring til tandlægerne hos Hvidovre Tandklinik på telefon +45 3675 1223, eller send vores tandlæger en mail på kontakt@hvidovre-tk.dk. Så kan vi tage en snak om pris og gratis konsultation ifm. Invisalign, som er en aftagelig og gennemsigtig bøjle.

  Ring mig op ang. tandretning

  Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  Contact Us
  Tandlæge i København der udfører tandretning for voksne

  De hyppigste årsager til at få foretaget en tandretning

  Hos Hvidovre Tandklinik i København tilbyder vi kosmetisk tandretning og tandregulering til afhjælpning af skæv tandstilling, der kan være direkte årsag til smerter, problemer med bideteknik og almindelig tandhygiejne. Hos Hvidovre Tandklinik bruger vi Invisalign og Inman Aligner til at rette skæve tænder.

  Skæve fortænder

  Fortænderne er det første, man ser, når du smiler, og fortændernes stilling kan have stor indvirkning på dit udseende. Du kan sagtens have skæve fortænder uden at opleve problemer med fx at tygge maden eller smerter, og derfor vil tandretning af fortænderne oftest være af kosmetiske årsager. Her kan du opnå virkelig flotte resultater med fx Invisalign bøjle, som er en transparent og aftagelig bøjle.

  Mellemrum mellem fortænderne

  Det bliver ofte omtalt som charmerende, men for mange er mellemrummet mellem fortænderne til stor gene, primært af kosmetiske årsager. Der kan være flere årsager til, at du har mellemrum mellem fortænderne: tænderne kan være for små, kæben kan være for stor eller måske er nogle af dine tænder aldrig brudt frem, da du var barn. Vi hjælpe dig, uanset årsag, enten vha. tandretning med Invisalign fastsiddende bøjle, transparente skinner eller implantater, der skaber et harmonisk smil uden mellemrum.

  Tætsiddende tænder

  Tænderne må gerne sidde som en fin perlerække. Men i nogle tilfælde sidder tænderne så tæt, at de nærmest går ind over hinanden på kryds og tværs. Det kaldes trangstilling. Det kan både give et kosmetisk problem men også medvirke til, at du får svært ved at holde dine tænder rene og dermed har øget risiko for huller i tænderne. Tandretning ved trangstilling kan være omfattende, og her kan tages flere metoder i brug. Hos Hvidovre Tandklinik lægger vi i samråd med dig en plan for, hvordan vi på bedste og mest nænsomme vis kan rette dine tætsiddende tænder.

  Overbid og underbid

  Ved overbid eller underbid er der en uoverensstemmelse mellem underkæbens stilling i forhold til overkæben. Desværre vænner alt for mange sig til at kompensere for over- eller underbiddet ved at tvinge kæbeleddet ud i en skæv position. I slemme tilfælde kan dette give smerter i kæbeled og problemer med bidfunktionen, som kun bliver værre med tiden.
  Over- eller underbid kan heldigvis rettes. Hos Hvidovre Tandklinik benytter vi faste bøjle til regulering af over- eller underbid. Bøjlerne er næsten usynlige, så du kan fortsætte din hverdag som før, uden at du behøver føle dig tynget af en synlig bøjle.

  Bestil tid til tandregulering i Hvidovre, København. Ring på 36 75 12 23 eller send dine tandlæger en mail på kontakt@hvidovre-tk.dk.

  Tandretning med usynlig bøjle

  Frygten for at skulle bære en bøjle i forbindelse med tandregulering må ikke hæmme dig i dit ønske om at opnå et smukt og ensartet smil. Hos Hvidovre Tandklinik benytter vi bl.a. Invisalign, Inman Aligner og Clear Aligner, som er næsten usynlige, transparente bøjler og skinner, hvilket gør dem perfekte til dig, der gerne vil have rettet dine tænder, uden at du behøver føle dig hæmmet af en synlig bøjle.

  Hos Hvidovre Tandklinik får du en gratis forundersøgelse inden din behandling med Invisalign. Vi har vi en ordning om fair pris, så derfor overbehandler vi ikke vores patienter. Kontakt Hvidovre Tandkliniks tandlæge på telefon +45 3675 1223, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller via vores kontaktformular. Du kan få en gratis konsultation ift. behandling med Invisalign. 

  Professionel og smertefri tandretning i København

  Søger du en tandlæge nær Valby, Rødovre og Vanløse, der kan hjælpe dig med tandretning af enten kosmetiske eller sundhedsmæssige årsager, så er Hvidovre Tandklinik svaret.

  Vores mission er at give dig det smil, du drømmer om. Vi ved godt, at der for nogen kan være en del nervøsitet forbundet med at sætte sig i en tandlægestol. Derfor gør vi en dyd ud af at tale dig godt igennem din forestående behandling, så du ved, hvad der skal ske. Vi sørger desuden for, at din behandling bliver så smertefri som muligt, både ved hjælp af evt. smertelindring og vores omsorgsfulde tilgang til vores arbejde. Vi sætter god tid af til dig, så din tid i tandlægestolen bliver så behagelig som muligt.

  Få en usynlig bøjle til en billig pris hos Hvidovre Tandklinik

  Vi bruger de bedste produkter på markedet og tager selvfølgelig dig med på råd, så du går herfra med den behandlingsløsning, der passer bedst til dig. Til tandretning benytter vi Invisalign, Inman Aligner og Clear Aligner, som er nogle af de bedste systemer til tandretning på markedet, bl.a. fordi de er så godt som usynlige, så du kan fortsætte din hverdag som før, uanset om du skal bruge enten aftagelig eller fast bøjle som en del af din behandling.

  Hos Hvidovre Tandklinik har vi mange års erfaring med netop tandregulering vha. Invisalign, Inman Aligner og Clear Aligner, og vi arbejder med disse systemer dagligt. Netop derfor kan vi tilbyde dig en god pris på produkt såvel som behandling.

  Gratis forundersøgelse: Vi finder den løsning, der passer bedst til dig – til den bedste pris

  Når du overvejer at få foretaget en tandretning, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige behandler.

  Hos Hvidovre Tandklinik er den første undersøgelse altid gratis. Ved undersøgelsen ser vi nærmere på dine tænder, og vi taler om din problemstilling. Herfra kan vi sammen lægge den bedst mulige behandlingsplan og give dig et samlet tilbud på din behandling.

  Åbningstider:

  mandag8:00 — 17:00
  tirsdag8:00 — 17:00
  onsdag8:00 — 17:00
  torsdag8:00 — 19:00
  fredag8:00 — 17:00
  lørdagLukket
  søndagLukket

  VI ER MEDLEM AF

  Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
  Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
  Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

  Følg vores arbejde med Invisalign på Facebook

  Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
  Du skal være velkommen til at følge os.

  Vi støtter

  Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Vi støtter Kunsten at redde liv