Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Hvidovre Tandklinik foretager tandblegning og blegning af tænder til en fair pris

Tandblegning til en fair pris

Tandblegning er en efterspurgt behandling. Book en tid til tandblegning i Hvidovre, København. Vi glæder os til dit besøg hos Hvidovre tandlæge.

Behandling med tandblegning til en fair pris

Tandblegning er en særdeles efterspurgt behandling. I Danmark har man bleget tænder siden 1989, så der er stor erfaring på området. Vi tilbyder behandlingen i rolige og pæne omgivelser her hos din tandlæge i Hvidovre.

Flere og flere ønsker at få bleget tænder. Der reklameres for billig hjemmetandblegning, men det er en rigtig dårlig idé at eksperimentere med hjemmeblegning ved køkkenbordet uden professionel rådgivning. Først og fremmest fordi det slet ikke er alle misfarvede tænder, der kan bleges, men også fordi, der er bivirkninger ved blegning. Fyldninger eller keramiske kroner bleges ikke og skal muligvis skiftes efter en behandling.

Tandblegning af dine tænder til en god pris nær København

Book en tid til tandblegning i Hvidovre, København. Ring på telefon 36 75 12 23 eller send en e-mail på [email protected] for at bestille en tid hos Hvidovre Tandklinik’s dygtige tandlæger. Vi glæder os til dit besøg hos Hvidovre tandlæge.

Ring mig op om tandblegning

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us
First
tandblegning som viser blegning af tænder før og efter
Kvinde-ønsker-en-tandblegning-af-sine-tænder-hos-Hvidovre-Tandklinik

Hvorfor misfarves tænderne?

Der kan være mange årsager til misfarvede tænder. Eksterne misfarvninger fra for eksempel kaffe og rødvin er nemmest at fjerne. Det er aflejringer af farvestofferne fra for eksempel kaffe og rødvin, som sætter sig på tandoverfladen. Da det ikke sidder dybt i tanden, vil det være nemt at fjerne disse misfarvninger.

Hvis misfarvningerne kommer inde fra tanden, kræver det straks lidt mere. Interne misfarvninger kan eksempelvis være på grund af en død nerve efter et slag på tanden. Her kan der opstå blødninger i nerven og blodpigmenter kan trænge ud i selve tanden. I sådanne tilfælde bliver tanden mørk og i nogle tilfælde helt sort. Alderen spiller også ind. Tænderne har det med at blive mere gullige, jo ældre vi bliver. Her skal man bare være lidt mere forsigtig og varsom med at lave en tandblegning, da det stadig gerne skal se naturligt ud.

Nogle mennesker har meget lysere tandemalje end andre, så gule tænder kan rent faktisk være noget arveligt og kan ikke altid bleges med noget synligt resultat.

Men hvis dine tænder er misfarvede af tobak og farvestoffer fra kosten, eller hvis der er fejl i emaljen, kan de som regel bleges. Det samme gælder aldersbetinget misfarvning, der skyldes øget porøsitet i emaljen eller sygdom og visse typer medicin. Generelt er det dog lettere at blege på unge mennesker end på ældre. Blegning / afblegning af tænder til en fast lav pris, får du hos Hvidovre Tandklinik.

Hvordan foregår tandblegning hos jer som tandlæge i Hvidovre, København?

Vi har to former for produkter inden for tandblegning. Den ene form er klinikblegning, der udføres af en tandlæge her på klinikken. Denne type af tandblegning er særligt effektiv, og er vores premiumprodukt. Det er også muligt at benytte et hjemmetandblegningsprodukt, der er mindre effektivt, men derimod er det også billigere. Hjemmetandblegningen kan udføres på et hvilket som helst tidspunkt på døgnet. Kontakt din tandlæge via telefon på 36 75 12 23 eller e-mail [email protected], så finder vi en tid til tandblegning til dig.

Hvad koster tandblegning?

Prisen på tandblegning kan variere alt afhængigt af, hvilken tandblegning, som benyttes. Hos tandlægen i Hvidovre, København benytter vi tandblegning af høj kvalitet, der udføres på klinikken. Det er vores kvalitetsprodukt til dig, som ønsker det bedste af det bedste. Vi har også hjemmeblegningsprodukter som du kan købe med hjem, der er billigere, men disse produkter er også mindre effektive. De har dog den fordel, at du gør det hjemme hos dig selv lige når det passer dig.

Få professionel tandblegning hos tandlægen i Hvidovre, København og sikrer dig det bedste resultat

Kontakt os på 36 75 12 23, hvis du overvejer om en tandblegning er det rette for dig. Vi har stor erfaring med alle former for kosmetisk tandpleje, herunder tandblegning af tænder. Hos din tandlæge i Hvidovre, København, kan du modtage behandling med tandblegning til en fair pris. Kontakt os, og hør mere om vores priser, og book en tid til en behandling på telefon 36 75 12 23, e-mail [email protected] eller via. kontaktformularen.

ring-og-bestil-en-tid-hos-Hvidovre-Tandklinik

Hvordan virker tandblegning?

Farven på dine tænder er en rent optisk effekt, der skyldes lysets tilbagekastning. Farven bestemmes af lysets brydning og tilbagekastning fra tandens overflade samt fra den underlæggende tandben.

Blegemidlet virker ved at trænge ind i tanden og spalte farvekornene til mindre farvekorn, som får tanden til at se lysere ud.

Der kan forekomme øget følsomhed og isninger i tænderne samt irriteret tandkød. Disse bivirkninger forsvinder som regel i løbet af et par dage. Det er ikke påvist, at blegemidlerne skader tandnerven.

Spis lys mad de efterfølgende timer efter blegningen. Der må ikke indtages noget som helst, som kan farve tænderne – det være sig kaffe, rødvin til karry, og ingen tobak!
Dette er nødvendigt, fordi blegemidlet trækker vand ud af tænderne, og de vil næsten, som en svamp, optage farvestofferne, som maden indeholder.

Efter et par timer er tændernes normale indhold af vand genoprettet, og du kan spise og drikke, som du plejer. Vi anbefaler dog, at du nedsætter dit forbrug af specielle misfarvende fødeemner og rygning.

Tandblegning er ikke en permanent behandling. Derfor kommer resultatet helt an på din livsstil og dine personlige vaner herunder mundhygiejne. Resultatet kan derfor holde fra et til flere år. Dine tænder vil som regel altid forblive lysere, end de var før blegningen.

Blegning af tænder med tandblegning til en fair pris gør patienten glad

Tandlægerne, der udfører tandblegning er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.

Ildebrand

Genhusningsaftale: Under forhandling.

D. 13. jan. opstod en kraftig tagbrand på Hvidovrevej i Hvidovre.

Der har været ildebrand i nogle lejligheder, der lå opad Hvidovre Tandklinik.

Derfor har vi fået vandskade i klinikken.

Vi tager fortsat imod eksisterende og akutte patienter til behandling.

Vi forventer at kunne vende tilbage til vores lokaler snarest: Vi vil oplyse om det, så snart vi ved mere.

Vores patienter bliver kontaktet så hurtigt vi kan, når vi har fået overblik over tider

Ring og hør nærmere på 3675 1223

Eller send en e-mail på [email protected]