Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Skal du have lavet en tandkrone eller -bro?

Hos Hvidovre Tandklinik er vi specialister i at lave tandkroner og tandbroer. Der kan være flere årsager til at man skal behandles med en krone eller bro. Det kan blandt andet skyldes ødelagte tænder, gamle sølvplomber eller rodbehandlede kindtænder. Har du brug for hjælp, så kan du kontakte os her på siden eller på tlf. 3675 1223.

Hvad er en tandkrone, og hvornår skal en tand behandles med en krone?

Man får en tandkrone på, hvis du har en ødelagt eller svækket tand, hvor der ikke længere er mulighed for at reparere den med en plastfyldning. Når man laver en tandkrone, er det for at gøre tanden mere stærk og modstandsdygtig, så den ikke knækker, og du på den måde ikke mister din tand. 

Tandkronen fungerer lidt ligesom en hætte, man sætter udover tanden. Kronen laves i et stærkt og utrolig holdbart materiale, der ligner en naturlig tandkrone i sin form.

Behandling med Invisalign til en god pris, der udføres af certificerede behandlere kan du få hos Hvidovre Tandklinik

Årsager til behandling af tandkroner og tandbroer

Der kan være flere årsager til, at man skal behandles med en tandkrone eller -bro. Det kan blandt andet skyldes ødelagte tænder, gamle sølvplomber, rodbehandlede kindtænder eller tænder med store revner i.

Tandlægerne på Hvidovre Tandklinik har gode erfaringer med at behandle og udføre tandkroner og broer. Vores tandteknikere er nogle af de bedste, der findes på markedet og vi garanterer derfor et, nærmest perfekt resultat. Book din tid hos tandlægerne på Hvidovre Tandklinik via kontaktformularen, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

Hvad er en tandbro, og hvornår skal en tand behandles med en bro?

En tandbro anvendes, når der mangler en tand. Tandbroen fungerer således, at den bliver limet eller cementeret fast på de omkringsiddende naturlige tænder. Den kan derfor ikke tages ud af munden, da den bliver en fast del af dit tandsæt. Du får dermed flere tænder at tygge med, når du bliver behandlet med tandbroer eller -kroner på ødelagte eller manglende tænder.

Broen bliver også lavet i et stærkt og utrolig holdbart materiale, der ligner en naturlig tand i sin form. Du vil ikke kunne komme til at se forskel på dine egne tænder og tandbroen. Broens opbygning består af et mellemled og bropiller. Mellemledet er den del, der skal erstatte den manglende tand, hvor bropillerne er de tænder, som er ved siden af de mistede tænder.

Tandlægerne på Hvidovre Tandklinik har gode erfaringer og specialister i at behandle og udføre tandkroner og broer. Book din tid hos tandlægen på Hvidovre Tandklinik via kontaktformularen, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

Holdbarhed for tandkroner og tandbroer

Vi giver 2 års reklamationsret på materialeholdbarheden ved normalt brug. Hvis kronen/broen/indlægget mod forventning skulle knække, fremstilles et nyt uden nogen form for beregning. Hvis omlavningen omfatter en større behandling, betales kun merprisen. Reklamationsretten forudsætter regelmæssige kontroller af arbejdet i forbindelse med de regelmæssige indkald.

Kontakt tandlægerne i Hvidovre via kontaktformularen, på e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

Er der komplikationer ved en tandkrone eller tandbro behandling?

En krone eller bro kan gå løs. Hvis ellers alt er i orden, kan den cementeres fast igen. Omkring hver tiende tand, der får sat en krone på eller støtter en bro, skal senere rodbehandles. Det skyldes, at nerven i tanden dør, hvilket kan ske dels pga. slibningen, men også fordi tænder, der får kroner på, ofte allerede er dårlige. En rodbehandling koster ofte mellem 1400,- og 3000,- kroner. Ved porcelænskroner og – broer er der desuden en risiko for, at porcelænet brækker. Det kan ofte repareres, uden at kronen/broen skal laves om. Efter kronen er limet/cementeret i munden, kan tanden være følsom for kulde eller varme i 1 til 3 måneder.

Du er velkommen til at booke en tandtid hos Hvidovre Tandklinik, så sørger vi for, at der klart til, at du kommer på besøg. Kontakt os enten via vores kontaktformular, e-mail kontakt@hvidovre-tk.dk eller på telefon +45 3675 1223.

Hos Hvidovre Tandklinik kan du få en perfekt krone på tand!

Det er derfor ikke nødvendigt at gå til tandlægen flere gange. I de fleste tilfælde kan vi tilbyde dig en genopbygning af din tand i et besøg.

Normalt tager hele behandlingen et sted imellem 1½ til 2 timer og du kan gå fra klinikken, med en ny krone eller facade på tanden.  – Du undgår ubehaget ved at få fyldt munden med aftryksmateriale og blive bedøvet flere gange, dette er uden at skulle komme til tandlægen flere gange.

Hvis du er interesseret i en tandlægetid, kan du ringe til os på 36 75 12 23 eller benytte kontaktformularen.

Nem behandlingsproceduren for tandkroner og tandbroer

Vores ønske er at give dig den bedst mulige oplevelse og behandling og derfor går vi meget op i, at alle vores procedurer er hurtige. Dette gælder især proceduren for kroner og broer.

Når du kommer op på klinikken, vil du opleve, at kronebehandlingen kræver minimum to besøg hos os. På det første besøg indebærer det en injektion af bedøvelse hvor din tand slibes ud samt der tages et silikoneaftryk tages, hvormed en midlertidig tand sættes på din egen tand. Du laver så en ny aftale til et par uger senere, får en ny indsprøjtning, den midlertidige tand aftages (hvis den ikke er faldet af allerede), og får den permanente krone sat på. Vi anbefaler typisk en tandkrone af porcelæn.

Vores tandteknikere er nogle af de bedste, der findes på markedet og vi garanterer derfor et, nærmest, perfekt resultat. Kontakt Hvidovre Tandklinik36 75 12 23, hvis du har brug for krone – eller brobehandling.

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.