Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Tøver du med at gå til tandlægen?

Rigtig mange mennesker har prøvet at droppe tandlægen i så lang tid, at de først ved tandpine fik gjort noget ved det.

Kender du den følelse? Så skal du læse videre. For det er aldrig for sent at komme i gang.

Egentlig er det et forkert ord at bruge (”tandlægeskræk”), for det er sjældent tandlægen, man er bange for, men derimod smerterne, instrumenterne osv.

For det første er det vigtigt, at man erkender sin angst i stedet for at forsøge at skjule den. Det er ikke flovt at være bange for at gå til tandlæge, for der er mange, der har det ligesom dig.

Dernæst er det meget vigtigt at finde en tandlæge, som du har tillid til og som forstår din tandlægeskræk.

Tandlægen skal have tid til at svare på eventuelle spørgsmål eller holde pauser, hvis det er det, du har brug for.

Ring på 36 75 12 23 for at bestille en tid hos Hvidovre tandlæge.

Tandlægerne og tandplejerne I Hvidovre nær København, Rødovre og Vanløse

Vær ikke bange for at stille krav. Det kan være at lidt stille og rolig musik i ørerne, kan være med til at få dig til at slappe af. Afspændingsøvelser kan også være en god idé, inden du møder op ved tandlægen. Jo mere afslappet du er, jo bedre er det. Bliver påvirkningen med bor eller andre instrumenter for meget for dig, så tøv endelig ikke med at bede om en bedøvelse. Endvidere kan vi foreslå dig, at komme en halv times tid før din behandling og få noget beroligende. Dog skal du sørge for kørelejlighed, da du ikke selv må køre bagefter.

Det behøver ikke at gøre ondt at gå til tandlægen. Det er vores grundholdning. Her på klinikken er vi trænede i at afhjælpe tandlægeskræk. Al behandling foregår 100 % smertefrit. Dette er særlig vigtigt, da vi på klinikken specialiserer os i at behandle patienter med tandlægeskræk af alle grader.

Klinikkens personale bliver håndplukket, og alle skal bevise deres faglige dygtighed og medmenneskelige kunnen, før de bliver en del af teamet. Det giver tryghed at vide, at tandlægen kender problemet og er indstillet på at tage specielle hensyn. Ofte hjælper det allerede lidt at vide, at man ikke er alene om sit problem, og at personalet er vant til at imødekomme det.

Vi er her hos Hvidovre Tandklinik meget opmærksomme på, at du som patient får en så god og behagelig oplevelse som muligt. Vi ved nemlig at mange, der lider af tandlægeskræk, har haft en smertefuld og ubehagelig oplevelse tidligere. Hvis man lider af tandlægeskræk, kan det være svært at overholde de regelmæssige besøg ved tandlægen. De kommer derfor først, når de har rigtig ondt i tænderne. Det betyder for det meste, at de har caries (huller), der har fået lov til at udvikle sig igennem lang tid. Derfor er det ofte store huller, der skal behandles. Det kan give flere smerter, end hvis hullet var blevet lavet noget før. Derfor er det en god idé at komme regelmæssigt, så vil man ofte opleve, at det ikke er så slemt og tandlægeskrækken vil langsomt aftage.

Vi gør alt hvad vi kan for at tilbyde gode løsninger, som er rare og behagelige for vores patienter. Som noget nyt tilbyder vi tandregulering med Invisalign, som giver et godt behandlingsforløb for patient og tandlæge.

Man kommer hurtigt ind i en ond cirkel, når man lider af tandlægeskræk. På grund af angsten bliver man væk fra de regelmæssige undersøgelser. Det kan resultere i dårlige tænder, som betyder større indgreb, når man endelig kommer til tandlæge.

Hvis man trods dårlige tænder stadig ikke kommer til tandlæge, kan det resultere i, at man bliver flov over sine tænder og holder op med at smile så meget, hvorved tandlægeskrækken pludselig udvikler sig til et psykosocialt problem. Endvidere kommer tankerne om, at jo længere tid der går, inden man kommer til et tandeftersyn, jo dyrere bliver det. Det er altså selvforstærkende jo længere tid man venter. Bestil derfor tid allerede i dag.

Ring og bestil tid til Hvidovre tandlæge i dag på 36 75 12 23.

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

Invisalign er en skånsom behandling inden for tandreguleringDu skal ikke være bange for Invisalign, som er skånsom tandregulering i Hvidovre

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.