Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Har du en flækket tand?

Har du en flækket tand eller flere flækkede tænder? Så skal du til tandlæge. Hvidovre Tandklinik har specialiserede tandlæger inden for behandling af flækkede tænder, så du kan tygge, smile og føle dig godt tilpas i dit tandsæt igen.

Tandlæger i Hvidovre med de højeste kvalifikationer

Alle vores behandlere har efter endt uddannelse fulgt op på deres robuste viden gennem en god mængde efteruddannelser og kurser. Det gøres for at forbedre deres evner og kompetencer, så vi sikrer at vi kan yde den bedste behandling for vores patienter. Disse kurser som sikrer service og god behandling bliver taget både i Danmark (bl.a. gennem Tandlægeforeningen) og i udlandet.

Hos Hvidovre Tandklinik prioriterer vi de infektionshygiejniske retningslinjer højt, da vi tror på forebyggelse mod sygdomme er en pligt, som vores team tager meget alvorligt.

Kontakt Hvidovre Tandklinik på 3675 1223, for at bestille en ny tandlægetid. Du kan også høre mere om, hvordan din tandlæge, kan hjælpe dig til en bedre sundere mundhygiejne.

Contact Us

Mere læsning om flækkede tænder

Måske har du været udsat for et uheld, som betyder, at du har flækket en tand, og har brug for akut behandling. Hvis det er tilfældet, så kan du trygt ringe til tandlægerne hos Hvidovre Tandklinik eller benytte kontaktformularen her på siden. Vi er klar til at hjælpe dig vha. et ordinært tandeftersyn, hvor vi diagnosticerer, hvilken behandling, som passer bedst til dig. Det gør vi i samarbejde med dig, så du også kan byde ind med, hvad du har mest lyst til at gøre brug af. Vi informerer om fordele og ulemper ved de enkelte behandlinger.

Kontakt din tandlæge på tlf. 36751223 og modtag en tid på behandling en en flækket tand eller flere flækkede tænder. Du kan også modtage en tid vha. mail ved at bruge vores kontaktformular eller skrive på kontakt@hvidovre-tk.dk.

Hos Hvidovre Tandklinik tilbyder vi flere behandlinger som hjælp mod en flækket tand, herunder følgende:

 • Tandimplantat,
 • Rodbehandling
 • Rodspidsamputation
 • Porcelænskroner
 • Tandkroner og tandbroer
 • Guldkrone,
 • Tandproteser
 • Helproteser
 • Delproteser
 • Porcelænsfacader (veneers)
 • Tandudtrækning
 • Plastfyldning og meget mere.

Et eller to af ovenstående tilbud kan komme på tale ang. behandling af en flækket tand. Det kan eksempelvis være, hvis den flækkede tand er helt ødelagt. I sådan et tilfælde kan vi eksempelvis foretage tandudtrækning og tandimplantat, hvis det er en fortand. Hvis det er en af de bagerste kindtænder, så kan det også være vi ganske enkelt foretager tandudtrækning.

Åbningstider:

Mandag 8:00 — 17:00
Tirsdag 8:00 — 17:00
Onsdag 8:00 — 17:00
Torsdag 8:00 — 19:00
Fredag 8:00 — 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Behandling af en flækket tand nær dig

Hvidovre Tandklinik er din tandlæge placeret i hjertet af Hvidovre på Hvidovrevej, 1 min. gang fra Hvidovre Torv, og 5 min. gang fra Hvidovre Station. Bus 132 holder lige ved døren.

Med bil kan du parkere gratis på Hvidovrevej, ellers kan du få et parkeringskort til at parkere ind i gården, hvis din behandling tager mere end 1 time.

Vores dygtige behandlere er klar til at hjælpe dig med almindelige tandeftersyn, tandregulering, tandimplantater, og meget mere. Vi ser frem til dit besøg hos tandlægen i Hvidovre.

Hvidovre Tandklinik med beliggenhed nær Valby, Rødovre, Vanløse og København er erfaren og omsorgsfuld

Hvidovre Tandklinik er din lokale og omsorgsfulde tandlæge i Hvidovre. I Hvidovreklinikken vil du blive mødt af vores venlige og kompetente personale i hyggelige og behagelige omgivelser. Vi samlet set 3 tandlæger, 1 tandplejer og 5 klinikassistenter, der alle lægger vægt på empati og service, samt giver smertefri behandling af højeste kvalitet.

Vi er tandlæger, der står for grundighed, omsorg og tryghed, og derfor er vi eksperter i tandlægeskræk, samt ydelse af den bedste tandsundhed, da vores mål er at have de gladeste patienter.

Hvidovre Tandklinik har fuld gennemsigtighed med vores behandlingspriser, som er at finde her på siden, samt tydelig skiltning, når du træder ind på tandklinikken. Bestil en ny tid, og kom til tandlæge på Hvidovrevej 130 A.

Vi tilbyder også tandregulering med Invisalign til en god pris.

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.