Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Hvidovre Tandklinik foretager tandblegning og blegning af tænder til en fair pris

Afblegning / blegning af tænder til en fast lav pris

Hos Hvidovre Tandklinik tilbyder vi blegning og afblegning af dine tænder i rolige og pæne omgivelser i vores lokaler, der ligger centralt placeret i Hvidovre, København. Vil du gerne have flotte, hvide tænder? Så kan en tandblegning hos Hvidovre Tandklinik være løsningen. 

Flere typer af afblegning og blegning af tænder hos tandlæge i København

Vi har to former for behandlingstilbud, alt efter hvilken type tandblegning du ønsker og hvad der passer til dine tænder. Den ene form er en klinikblegning, udført af en af vores professionelle tandlæger på klinikken. Denne type tandblegning er mest effektiv og er et af vores premiumprodukter. Vores andet behandlingstilbud er et hjemmeblegningsprodukt, som du kan købe med hjem og selv udføre. Det er en billigere behandlingsform men er også meget mindre effektiv. 

Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller booke en tid til tandblegning. Ring til os på telefon 36 75 12 23 eller send en e-mail på [email protected] for at bestille en tid hos vores dygtige tandlæger.

Årsager til misfarvede tænder

Misfarvede tænder kan komme af flere årsager. Helt almindelige ting såsom kaffe, te, rødvin og cigaretter er nogle af de største syndere. Misfarvning kan også opstå ved et stort forbrug af sodavand og frugt, der kan ætse emaljen og medføre at tandens bagvedliggende farve ses igennem. Den bagvedliggende farve er mørkere end emaljen, og dermed kan tanden fremstå misfarvet. En anden, helt naturlig årsag, er at tændernes farve ændres med alderen og derfor er misfarvning uundgåeligt.

Misfarvningen kan dog også komme som følge af et slag på tanden eller en død nerve. Nogle mennesker er født med en lysere tandemalje end andre, så gule tænder kan være arveligt og kan ikke altid bleges med et synligt resultat.

Læs også om Invisalign, der er en ny og sikker måde at rette tænder på: Invisalign pris

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us
First

Hvad er en tandblegning?

Farven på tænderne er en rent optisk effekt, der skyldes lysets tilbagekastning. Når det ønskes at ændre farven, kan man ved en tandblegning spalte farvekornene i tanden til mindre farvekorn, som får tanden til at se lysere ud. Det gøres ved det aktive stof, brintoverilte, som er et blegemiddel.

Da brintoverilte er et meget kraftigt produkt, vil der ved en tandblegning opløses en lille smule af tandens emalje. Da emalje ikke gendannes, er det vigtigt at en tandlæge vurderer om en blegning er mulig og om emaljen kan tåle behandlingen. Det er også vigtigt at behandlingen ikke gentages for ofte. 

Læs mere om tandblegning til en fair pris i København.

Hvordan foregår en tandblegning?

Når du har booket en tid til tandblegning på vores klinik, vil behandlingen starte ved at tandlægen vurderer om dine tænder er egnet til blegning, så vi sikrer os at din tandemalje kan tåle behandlingen. Herefter vil tandlægen farvebestemme dine tænder inden blegningen påbegyndes og tage et før-billede af tænderne, så du kan se effekten af tandblegningen efterfølgende. Behandlingen udføres ved at tandlægen påfører brintoverilte på tænderne og påsætter et UV-lys, der igangsætter blegningen. 

Efter behandlingen vil du kunne opleve at dine tænder er mere følsomme. Det kan eksempelvis opleves som isninger i tænderne. Dog vil overfølsomheden kun vare i en kort periode efter blegningen. Du skal også være opmærksom på at du i de første 72 timer efter behandlingen bør afholde dig fra at indtage farverige føde- og drikkevarer, som kan mindske effekten af afblegningen. 

Hvad koster en blegning af tænder?

Prisen på tandblegning afhænger af hvilket behandlingstilbud du vælger. På vores klinik tilbyder vi vores premiumbehandling, klinikblegning, der er et kvalitetsprodukt til dig, der ønsker det bedste resultat. Vi har også et hjemmeblegningsprodukt, som du kan købe med hjem og selv udføre. Dette produkt er billigere men også mindre effektivt.

Du kan læse mere om vores priser på vores prisside: https://hvidovre-tk.dk/priser/

Professionel afblegning af tænder hos Hvidovre Tandklinik

Hvis du overvejer en tandblegning eller har spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os på 36 75 12 23. Du er også velkommen til at booke en tid til behandling, dette kan også gøre pr. Telefon eller ved at sende en mail til [email protected]

Vi glæder os til at tage imod dig på klinikken.

Få et flot smil med professionel blegning af tænder i Storkøbenhavn

Afblegning eller blegning af tænder til en fair pris giver smukke tænder

Tandlægerne er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.

Ildebrand

Genhusningsaftale: Under forhandling.

D. 13. jan. opstod en kraftig tagbrand på Hvidovrevej i Hvidovre.

Der har været ildebrand i nogle lejligheder, der lå opad Hvidovre Tandklinik.

Derfor har vi fået vandskade i klinikken.

Vi tager fortsat imod eksisterende og akutte patienter til behandling.

Vi forventer at kunne vende tilbage til vores lokaler snarest: Vi vil oplyse om det, så snart vi ved mere.

Vores patienter bliver kontaktet så hurtigt vi kan, når vi har fået overblik over tider

Ring og hør nærmere på 3675 1223

Eller send en e-mail på [email protected]