Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj kvalitet

Vi er glade for at kunne hjælpe vores patienter med behandling via Invisalign-bøjle på afbetaling 

Hvis du ønsker en behandling med en Invisalign-bøjle, så er det nødvendigt at tage til en forundersøgelse, hvilket foregår her hos Hvidovre Tandklinik nær dig i Valby, Brønshøj og resten af København. Læs mere om Invisalign-bøjlen på denne side.

Kæbekirurgi i København

Kæbekirurgi foretages ofte af regionen, men du skal først til et tandeftersyn hos Hvidovre Tandklinik. Hvis du som patient har et behov for at modtage kæbekirurgi, så kan du blive henvist til en specialist indenfor dette område. Kæbekirurgi betales som reelt af regionen, hvis du er dansk statsborger. Men det almindelige tandeftersyn betales til den private tandlægepraksis, herunder Hvidovre Tandklinik.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til den indledende undersøgelse, som er et almindeligt tandeftersyn. I nogle tilfælde kan dit bid behandles med Invisalign til en fair pris.

Overbid og underbid af svær grad bliver altså behandlet på en kæbekirurgisk klinik.

Tandlægerne glæder sig til at se dig hos Hvidovre Tandklinik, der ligger tæt på borgere i Vigerslev, Valby, Rødovre, Vanløse og resten af København. Bestil en ny tid til tandlæge på tlf. 36 75 12 23, eller på mail kontakt@hvidovre-tk.dk.

Åbningstider:

Mandag 8:00 — 17:00
Tirsdag 8:00 — 17:00
Onsdag 8:00 — 17:00
Torsdag 8:00 — 19:00
Fredag 8:00 — 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Ring mig op

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du skal bestille en tid eller har et spørgsmål. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Contact Us

MODTAG EN HENVISNING TIL KÆBEKIRURGI PÅ EN KÆBEKIRURGISK KLINIK

Hvis du ønsker en henvisning til tand-, mund- og kæbekirurgi, så er det nødvendigt at tage til et tandeftersyn, hvilket foregår via din egen tandlæge, den kommunale tandpleje eller via en specialtandlæge. Når du kommer til et tandeftersyn hos Hvidovre Tandklinik, så kan vi komme med en tandlægefaglig vurdering af dit tandsæt.

I nogle tilfælde kan tandlægerne behandle din kæbe med en usynlig bøjle såsom Invisalign. Det foregår på Hvidovre Tandklinik. Kontakt din tandlæge i Hvidovre, og hør mere om prisen.

Hvis dit tandsæt har et overbid eller underbid, som ikke kan behandles fyldestgørende med bøjler alene, så vil vi indstille dig til Tand-, Mund- og Kæbekirurgi. Der kan vi få dig vurderet til deres bøjlebehandling og operation. Dette niveau af bøjlebehandling og operationer betales af din region. Regionen betaler dette, da det er en høj prioritet at få kæben lavet korrekt mens du er så frisk i livet som muligt. Senere i livet, kan en ikke-behandlet kæbe forværre dig skader og risiko.

Der vil være en gennemgående kontrol af behandlingen i et halvt år efter behandlingens egentlige udførelse. Denne del af behandlingen bliver også betalt af regionen. I din dagligdag, skal du selv sørge for at betale for dine almindelige undersøgelser, samt tandbehandling før, under og efter kæbebehandlingen.

Vi er medlem af

Tandlæge Hvidovre, København er medlem af Tandlægeforeningen
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af selskabet for protetik, funktion og teknologi
Tandlæge Hvidovre, København er medlem af selskab for tand mund og kæbe kirugi
Tandlæge Hvidovre, København, er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.
Du skal være velkommen til at følge os.