Teleskopprotese - Få tandproteser

Vi er specialister i delproteser, særligt teleskopproteser

Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj Kvalitet

Den praktiske løsning, hvis du har brug for tandprotese

Med en teleskopprotese får du en protese, der sidder godt og ser pæn ud, da der ikke er nogen synlige bøjler. Hvidovre Tandklinik kan hjælpe dig til at få smilet tilbage.

Du er velkommen til at ringe til os på 36 75 12 23 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du mangler noget af tandsættet.

Hvad er en teleskopprotese?

En teleskopprotese er en aftagelig delprotese uden bøjler.

En telskopprotese hæftes på to til seks tilbageværende tænder. Tænderne skal bearbejdes på en måde, så protesen kan "klikkes fast". De tibageværende, bearbejde tænder passer i protesen som "fod i hose". 

Kun en tandlæge kan give dig en teleskopprotese

Mange patienter får opmålt til og lavet deres proteser hos en protetiker. Det kan dog ikke lade sig gøre, når der er tale om teleskopproteser, fordi tænderne skal forarbejdes på en måde, så protesen kan sidde fast.

Det må kun en tandlæge foretage.  

Hør om en teleskopprotese er det rigtige for dig

En teleskopprotese er en solid og praktisk protese. Det er dog ikke alle der kan få sådan en. Der skal være mindst to og højst seks tænder til at holde protesen fast. Ydermere skal tænderne være i en stand, så de kan holde protesen fast.

Kontakt os på telefon eller via kontaktformularen, hvis du vil bestille en forundersøgelse og finde ud af, om du kan drage fordel af en aftagelig teleskopprotese.

Skriv til os

Udfyld formularen, hvis du har brug for en tandlægetid. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VI ER MEDLEM AF

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.

Du skal være velkommen til at følge os.