Tandregulering

Inman Aligner giver dig lige fortænder på kort tid

Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj Kvalitet

Få et pænt og lige tandsæt

Hvidovre Tandklinik tilbyder tandregulering med en enkel, aftagelig bøjle på blot 6-16 uger efter den nye metode, Inman Aligner.

Tandregulering med mange fordele:

Tandretningen tager kun 6-16 uger

Inman Aligner er en behandling, der retter skæve fortænder hurtigt, effektivt og billigt.

Tidligere har tandregulering (at få rettet skæve tænder) været meget tidskrævende. Men den nye metode med ”Inman Aligner” muliggør retning af skæve fortænder i løbet af bare 6-16 uger. Simple korrektioner tager oftest lidt kortere tid (6 uger), mens lidt mere komplekse
behandlinger vil tage lidt længere (3-4 måneder). Bøjlen er aftagelig

Udover den korte behandlingstid, så har Inman Aligner den fordel at det sker uden fastsiddende bøjle (togskinner) på tænderne. Du skal kun bære den 16-20 timer i døgnet, så hvis du skal ud i forbindelse med sociale arrangementer, kan du bare lade bøjlen blive derhjemme. Bøjlen virker naturligvis kun, når du har den på.

Bøjlen er aftagelig

Udover den korte behandlingstid, så har Inman Aligner den fordel at det sker uden fastsiddende bøjle (togskinner) på tænderne. Du skal kun bære den 16-20 timer i døgnet, så hvis du skal ud i forbindelse med sociale arrangementer, kan du bare lade bøjlen blive derhjemme. Bøjlen virker naturligvis kun, når du har den på.
Inman Aligner’en er let at tage af og på når man skal spise, børste tænder, tale mm.

Effektiv og prisvenlig behandling

Det er en billig, men effektiv form for tandregulering. Prisen er lav, fordi metoden og den kortere behandlingstid muliggør, at prisen er omkring 16.900 kr. for den samlede behandling for én kæbehalvdel. Det er muligt at betale på afdrag efter aftale med Hvidovre Tandklinik.

Ved tandregulering i både over- og undermund kan behandlingen blive billigere.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig

Du er velkommen til at ringe på 36 75 12 23 eller udfylde kontaktformularen, for mere information om tandregulering i Hvidovre.

Overvejer du at få behandling med Inman Aligner, så læs her:

Inman Aligner skinnen bliver justeret så den passer til dine tænder. Skinnen skal sidde på tænderne i 16-20 timer om dagen, så længe behandlingen varer, men det er muligt at tage den af i op til 6 timer om dagen. Bæres den mindre går behandlingen langsommere. Skinnen er ikke usynlig, den består af en plastflange på indersiden af tænderne med en bøjlegren der skubber udad, samt en bøjlegren på ydersiden af tænderne som skubber tænderne indad. Skinnen trækker og presser forsigtigt dine tænder på plads i tandbuen.

Tænderne kan dreje sig tilbage igen efter måneder eller år, hvis man ikke gør noget for at forebygge at det sker. Når behandlingen er slut skal der derfor bæres en tynd metaltråd (retentionstråd) på bagsiden af de rettede tænder, som skal bæres resten af livet, for at hindre tilbagevandring af tænderne til udgangs-positionen.

Tænderne kan blive ømme de første dage. De første to uger er den periode, hvor der sker mindst tandretning. Der kan i begyndelsen af behandlingen også være øget spytsekretion (øget mængde spyt i munden) samt problemer med udtale af fx s-lyde, da bøjlen kommer til at fylde noget i munden.

I løbet af behandlingen med skinnen skal du til kontrol på klinikken hver 2.-3. uge af et kvaters varighed.

Se video om Inman Aligner her: 

Skriv til os

Udfyld formularen, hvis du har brug for en tandlægetid. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VI ER MEDLEM AF

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.

Du skal være velkommen til at følge os.