Tandkroner & tandbroer

Påsætning af kroner og broer i Hvidovre

Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj Kvalitet

Hos Hvidovre Tandklinik kan du få en krone på en enkel dag!

Det er derfor ikke nødvendigt at gå til tandlægen flere gange.
I de fleste tilfælde kan vi tilbyde dig en genopbygning af din tand i et besøg.

Normalt tager hele behandlingen et sted imellem 1½ til 2 timer og du kan gå fra klinikken, med en ny krone eller facade på tanden.  – Du undgår ubehaget ved at få fyldt munden med aftryksmateriale og blive bedøvet flere gange, dette er uden at skulle komme til tandlægen flere gange.

Hvis du er interesseret i en tandlægetid, kan du ringe til os på 36 75 12 23 eller benytte kontaktformularen.

Nænsom og moderne behandling

Vores ønske er at give dig den bedst mulige oplevelse og behandling, derfor har vi investeret i en af de mest moderne maskiner indenfor kroner/facader. Vi har indkøbt en maskine og udstyr som laver kroner og facader, mens du venter. Du kan selvfølgelig også vælge at få kronen senere på dagen, hvis ikke du ønsker at vente 1 time på klinikken, mens kronen laves.

Moderne teknologi sikrer et godt resultat

Du får lavet et digitalt billede af tanden og de omkringliggende tænder. Maskinen beregner hvordan din nye tand skal se ud i forhold til de andre tænder, den nye porcelænstand tilpasses, så den passer perfekt og ligner dine andre tænder. Når tanden er færdig, bliver den påsat med cement. Efter bare 2 timer går du herfra med en flot ny krone eller facade, tilpasset perfekt til dine tænder.

CAD/CAM-systemet blev udviklet i 1985 på universitetet i Zürich af forskerne Mørmann & Brandestini. I 1987 lancerede Siemens den første maskine og siden hen har tandlæger verden over fremstillet mere end 20 millioner kroner og facader med udstyret. Systemet er altså blevet brugt succesfuldt i mange år.

Ved en normal kronebehandlingsprocedure hos tandlægen vil du opleve at kronebehandlingen kræver minimum to besøg hos tandlægen. På det første besøg indebærer det en injektion af bedøvelse, din tand slibes ud, et silikoneaftryk tages, og en midlertidig tand sættes på din egen tand. Du laver så en ny aftale til et par uger senere, får en ny indsprøjtning, den midlertidige tand aftages (hvis den ikke er faldet af allerede), og får den permanente krone sat på.

Holdbarhed

Vi giver 2 års reklamationsret på materialeholdbarheden ved normalt brug. Hvis kronen/broen/indlægget mod forventning skulle knække, fremstilles et nyt uden nogen form for beregning. Hvis omlavningen omfatter en større behandling, betales kun merprisen.
Reklamationsretten forudsætter regelmæssige kontroller af arbejdet i forbindelse med de regelmæssige indkald.

Komplikationer

En krone eller bro kan gå løs. Hvis ellers alt er i orden, kan den cementeres fast igen. Omkring hver tiende tand, der får sat en krone på eller støtter en bro, skal senere rodbehandles. Det skyldes, at nerven i tanden dør, hvilket kan ske dels pga. slibningen, men også fordi tænder, der får kroner på, ofte allerede er dårlige. En rodbehandling koster ofte mellem 1400,- og 3000,- kroner. Ved porcelænskroner og – broer er der desuden en risiko for, at porcelænet brækker. Det kan ofte repareres, uden at kronen/broen skal laves om.
Efter kronen er limet/cementeret i munden, kan tanden være følsom for kulde eller varme i 1 til 3 måneder.

Kontakt Hvidovre Tandklinik på 36 75 12 23, hvis du har brug for krone - eller brobehandling.

Skriv til os

Udfyld formularen, hvis du har brug for en tandlægetid. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VI ER MEDLEM AF

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.

Du skal være velkommen til at følge os.