Om Hvidovre Tandklinik

Din kompetente og omsorgsbevidste tandlæge

Engageret personale

Behagelige omgivelser

Høj Kvalitet

Hvem er vi?

Hvidovre Tandklinik er en centralt beliggende tandlægeklinik i Hvidovre, hvor al vores fokus ligger på at vores patienter skal have en tryg og god oplevelse med etisk korrekte behandlinger af meget høj kvalitet til rimelige priser.

Vi tilbyder rådgivning og tandpleje med fokus på vore patienters behov. Vi tager altid udgangspunkt i mennesket bag tænderne, og vi tilstræber en behagelig atmosfære fra receptionen til tandlægestolen.

Vi går op i kvalitet og yder vores bedste hver dag. Vi er veluddannede og erfarne, og vi anvender den nyeste teknologi. Vi deltager løbende i efteruddannelse og kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber, og vi tilstræber et positivt og udviklende arbejdsmiljø.

Vores klinik er en klinik med engagerede, ambitiøse og velkvalificerede professionelle medarbejdere.

Vi ønsker at tilbyde vores patienter den bedst mulige behandling, fordi vi mener at vores patienter fortjener denne mulighed.

Vores filosofi er at sikre at vores patienter har egne og sunde tænder livet igennem

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi formår alligevel at holde et fornuftigt pris-niveau.

Vi arbejder efter de nyeste principper med det klare formål, at opnå den kortest mulige – og mest behagelige – behandlingstid for patienten.
For os er det afgørende, at patienten føler sig godt tilpas og velorienteret igennem hele forløbet. Derfor tilbyder vi venlige mennesker og trygge rammer i moderne omgivelser – og ingen ventetid.

Vi foretager på klinikken stort set alle typer af tandbehandling på patienter i alle aldre

Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag, at gå til tandlæge, og at der kan være angst forbundet med et tandlægebesøg. Derfor strækker vi os meget langt på klinikken for at gøre din oplevelse af at gå til tandlæge, så behagelig og rar, som overhovedet mulig.

Vi glæder os meget til at se dig, din familie og venner på klinikken, hvor vi vil gøre alt for at vise dig, at det godt kan være en rar oplevelse at gå til tandlæge.

Skriv til os

Udfyld formularen, hvis du har brug for en tandlægetid. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

VI ER MEDLEM AF

Hvem er vi? 

Tandlæge Ammar Al-Moalem

Ammar har i siden afgang fra Københavns Universitet konstant opdateret sin faglige viden med efter- og videre-uddannelse. Han deltager i adskillige kurser og konferencer i ind- og udland hvert år. Ammar har udviklet særlige kompetencer inden for implantatbehandlinger, samt omfattende krone-/brobehandlinger. Ammar arbejder med langsigtede behandlingsplaner, der skal sikre vores patienter egne smukke og funktionsdygtige tænder hele livet. 

Desuden har Ammar i mange år arbejdet målrettet på at yde en professionel service og behandling til vores patienter. Behandlingen skal være moderne og af høj kvalitet, og patienterne skal føle sig godt informeret og behandlet. 

Endvidere arbejder Ammar på at skabe en klinik, hvor medarbejderne føler, de udnytter deres evner, har mulighed for at udvikle sig og har et godt arbejdsmiljø.

Iben Riise

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole, og har siden 1993 været klinikejer af tandklinikken på Strandmarksvej i Hvidovre, som hun solgte i 2015, for at slutte sig til Hvidovre Tandklinik.

Ibens kerneområde er genopbygning af svækkede og medtagede tænder, og har derfor fokus på hele tandsættet. Iben har mange års erfaring med såvel små som store behandlinger indenfor plast, tandkroner og tandbroer, rodbehandlinger mm. Hun er derfor ekspert i at give folk det smil, de altid har drømt om eller afhjælpe folk, der har problemer med slidte og ømme tænder, hovedpine eller kæbeledsproblemer.

Flere af Ibens patienter lider af forskellige niveauer af tandlægeskræk, så hun er vant til at give sig særlig god tid, være nænsom og tage hensyn.

Tandplejer Nadia Larsen

Uddannet fra SKT (Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere)

Nadias arbejdsområde er undersøgelse, diagnosticering, tandrensning og behandling af tandkødssygdomme (parodontose).

Nadia arbejder tæt sammen med tandlægerne. Hvis de finder sygdom i tandkødet, henviser de til hende. Nadia tager sig af paradentosebehandlingerne på klinikken, hvor hun renser tænder og rødder. Er dette ikke tilstrækkeligt henviser Nadia til parodontose-operation hos tandlægen.

Nadias spidskompetence er forebyggelse af sygdomme i mundhulen. Nadia laver en undersøgelse af tandsættet og tandkødet, og giver en omhyggelig tandrensning og instruktion i hjemmetandpleje, så sygdomme undgås.

Nadia har deltaget i mange efteruddannelseskurser, bl.a. operativ cariesterapilaserkursus og analgesi.

Linda Cetin

Klinikassistent

Blev uddannet på København Tandlægeskole som klinikassistent i 2000 og har været ansat på klinikken lige siden.
Linda har 14 års bred erfaring med at hjælpe til under alle former for tandbehandlinger. Desuden foretager hun tandrensninger, tandaftryk mm.
Linda er rigtig god til at tage sig af angste patienter, og bestræber sig på at give dig omsorg og tryghed så du føler dig i gode hænder.

Følg vores arbejde på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores facebookside med nyheder og små historier fra dagligdagen her på klinikken.

Du skal være velkommen til at følge os.